|
Nu esti logat.
Va rog o parere urgenta!!!#1 2010-11-07 17:50:26
Va rog o parere urgenta!!!S-a intamplat sa ne "jucam" si noi putin la fel cum incep majoritatea insa purtati de val nu stim sigur cat de adanca a fost penetrarea insa eu sunt sigura ca a fost doar putin. Problema este ca el a inceput sa ejaculeze cat inca era putin introdus penisul putin si de aici incep bataile de cap. Ne-am mai "jucat" noi asa cateoda insa niciodata nu a fost penetrare totala doar foarte putin si niciodata nu am sangerat...Sunt sanse sa mai fiu virgina si sperma daca a intrat putin sa nu produca nimic? sau is doar iluzii de-ale mele si trebuie sa apelez la pilula de urgenta? A da si inca o treaba: sunt la ovulatie. Offline #2 2010-11-07 18:48:27
Re: Va rog o parere urgenta!!!Eu zic sa iei pilula... din moment ce te-a penetrat, nu mai esti virgina, si sunt destule sansele ca sperma sa fi ajuns unde nu trebuia. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|