|
Nu esti logat.
Ajutor!! febra ,durere de ureche si tuse!!#1 2010-12-11 11:23:20
Ajutor!! febra ,durere de ureche si tuse!!salutare tuturor! as avea nevoie de un sfat! incep sa disper!!! ..fetita mea Maya de 3 anisori si 4 luni imi face de 3 zile febra...nu mai mare de 38,4...spune ca o doare urechea si gatul....am inceput sa-i dau tratament de 2 zile....se vede pe ea ca se simte mult mai bine...mananca se joaca este foarte activa,dar....febra face in fiecare zi!!! ce poate sa fie??? locuiesc in italia...roma si mi-e groaza de mersul la pediatru! va rog sa ma sfatuiti! multumesc ca m-ati primit printre voi O fetita avea de la o vreme un zambet ciudat pe fata si orice ar fi facut parintii ei, acest ranjet nu disparea. Au hotarat sa merga cu fetita la doctor. "Domnule doctor, nu stim ce sa ne mai facem cu ea! Are permanent aceasta expresie pe fata!" Doctorul consulta fetita apoi intreaba:"Ati incercat sa ii slabiti coditele??? Offline #2 2010-12-11 11:25:45
Re: Ajutor!! febra ,durere de ureche si tuse!!Faci o mare greseala ca nu mergi la medic si ii dat tratament asa de la tine. Poate sa fie o raceala, sau un oreion daca spune ca o doare urechea. Tratamentul este diferit si daca febra nu a cedat dupa cateva zile de tratament inseamna ca nu prea e bun ce ii dai tu si doar ii incarci organismul cu medicamente.Deci mergi la medic! multa sanatate! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-12-11 11:31:58
Re: Ajutor!! febra ,durere de ureche si tuse!!
multumesc mult pentru raspuns.......durerea de ureche ii trece se pare....nu se mai plange, oricum tratamentul pentru ureche e doar pentru 3 zile si l-am inceput de ieri....gatul e inca putin rosu...sa fie oare cauza unui curent la ureche si febra sa o faca din cauza gatului,tusei,si racelii?? deci inca eu sper sa-i treaca fara a o duce la medic....in rest ea e ok...mananca bine si se joaca mult...deci nici macar nu pare bolnavioara ....nu mai stiu ce sa fac....doar ca face febra..azi nu a facut inca dar a facut azi noapte pe la 2...a avut 37 cu 9....multumesc oricum pentru raspuns.. pup O fetita avea de la o vreme un zambet ciudat pe fata si orice ar fi facut parintii ei, acest ranjet nu disparea. Au hotarat sa merga cu fetita la doctor. "Domnule doctor, nu stim ce sa ne mai facem cu ea! Are permanent aceasta expresie pe fata!" Doctorul consulta fetita apoi intreaba:"Ati incercat sa ii slabiti coditele??? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|