|
Nu esti logat.
Sa schimbam pareri despre medicii ginecologi din brasov..#1 2010-09-09 10:55:36
sa schimbam pareri despre medicii ginecologi din brasov..Buna eu sunt din brasov...si mi-ar face mare placere sa vb cu alte viitoare mamici sau actuale mamci care au diferite pareri depre anumiti doctori ginecologi din brasov.eu una am intampinat anumite probleme cu ginecologul meu si as vrea sa stiui si parerile voastre.va poop nicole_22 Offline #2 2010-12-19 23:54:52
Re: sa schimbam pareri despre medicii ginecologi din brasov..buna. din cate stiu eu Podasca este unul dintre cei mai buni. Nu am copii, dar toate cunostiinetele mele au nascut cu el si nu au avut nici o problema. Offline #3 2010-12-20 10:01:58
Re: sa schimbam pareri despre medicii ginecologi din brasov..si sora mea tot la podasca se duce,zice ca e foarte bun Alexia-Ioana 25 august 2010 Offline #4 2010-12-20 10:28:49
Re: sa schimbam pareri despre medicii ginecologi din brasov..exista deja un topi despre acest subiect: http://forum.anticonceptionale.ro/t2027 … rasov.html No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|