homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Diaree

#1 2010-12-30 14:01:41

cornea mihaela
Membru
Inregistrat: 2010-12-30

diaree

am un bebe de 7 luni si are diaree nu stiu ce sa ii mai dau sa manance.Nu mamanca decat foarte putin si mai si varsa,nici siropurile nu le ia ca isi face greata ce sa fac?

#2 2010-12-30 14:04:38

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: diaree

dr ce a zis?

morcov fiert, mucilagiu de orez... si cam atat, cred.

e alaptat sau pe lapte praf?

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#3 2010-12-30 15:08:31

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

cornea mihaela a scris:

am un bebe de 7 luni si are diaree nu stiu ce sa ii mai dau sa manance.Nu mamanca decat foarte putin si mai si varsa,nici siropurile nu le ia ca isi face greata ce sa fac?

a

Mihaela da-i morcov fiert si pasat bine. Daca nu vrea asa simplu fierbe-l cu mai multe legume si paseaza-l impreuna cu acestea.
Dar cel mai bine este sa te duci la pediatru. Cine stie ce infectie poate "ascunde" diareea asta. Sanatate multa!

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#4 2010-12-30 15:51:23

nico12345
Full member
Inregistrat: 2009-11-19

Poate fi doar o viroza gastro dar cel mai bine este sa ii faci analizele. Daca este pe lapte praf, dai lapte fara lactoza, se introduce direct si se scoate treptat, morcov fiert pasat, orez, 1 pliculet de Smecta/24 de ore. Cel mai bine te duci la medic cu el sa nu fie deshidratat.

Are mami o fetita cat un ghemotoc  hjarta  hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.