|
Nu esti logat.
Un Raspuns urgent va rog!#1 2011-02-27 21:59:11
Un Raspuns urgent va rog!Am inceput anticonceptionalele longest pt prima oara din prima zi menstruatiei si l-am luat regulat dupa 4 zile am avut contact sexual neprotejat nu a ejacuat in mine dar am facut destul de mult neprotejat! Eu nu am citit chiar tot prospectul iar medicul uitase sa imi spuna ca primele 7 zile trebe sa ma protejez eu crezand ca mi`a zis tot nu am citi in intregime prospectul! acum ca am aflat de la o prietena sunt extrem de ingrijorata ce sanse sunt ca am ramas insarcinata! sunt foarte ingrijoarata si nu stiu ca sa fac! raspuns urgent va rog Offline #2 2011-02-27 23:08:54
Re: Un Raspuns urgent va rog!daca ai inceput ac in prima zi de menstruatie, esti protejata de la prima pastila Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #3 2011-02-27 23:56:27
Re: Un Raspuns urgent va rog!Buna seara! Am si eu o problema, timp de 2 ani am luat anticonceptionale yasmin , pt reglarea Cm , acum un an de zile mi-am inceput viata sexuala iar din 27 noiembrie nu am mai avut contact sexual, la terminarea pastilutelor Cm mi-a venit , apoi le-am intrerupt o luna , mi-a venit doar mult mai tarziu (mentionez am facut un test de sarcina care a iesit negativ) vazand k nu mi s-a reglat am inceput sa le iau din nou , acum le-am terminat si astept sa-mi vina , insa nu stiu de ce am niste temeri , se poate sa fiu insarcinata? Va multumesc frumos Offline #4 2011-02-28 10:06:53
Re: Un Raspuns urgent va rog!cine ti-a prescris anticonceptionalele? e clar ca nu ti-a explicat cum functioneaza. sub nicio forma nu se iau doar o luna si nu se face pauza sa vezi daca si-au facut efectul. AC regleaza ciclul cat timp sunt luate corect, adica iei o folie cu 21 de pastilute, faci pauza 7 zile, apoi incepi o noua folie si tot asa. schema asta e ceea ce iti asigura un ciclu regulat, la fiecare 28 zile. daca le intrerupi (faci pauza mai mare de 7 zile intre folii), efectul contraceptiv dispare, ciclul intarzie in prima luna in jur de 7 zile, iar apoi vine la fel cum venea atunci cand nu luai AC. pilule astea nu trateaza cauza dereglarii menstruale, ci iti asigura un ciclu ceas cat timp le iei. Offline #5 2011-02-28 10:13:36
Re: Un Raspuns urgent va rog!Un medic endocrinolog mi le-a prescris pentru reglare si tot el mi-a recomandat o pauza. Offline Publicitateloading...
#6 2011-02-28 19:05:26
Re: Un Raspuns urgent va rog!
nu cred ca e nimic de comentat...decit atita ca anca90 are perfecta dreptate Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2011-02-28 21:06:18
Re: Un Raspuns urgent va rog!Multumesc frumos!Oricum o sa continui cu ele . pt ca intr-un alt mod nu se poate sa am o menstruatie regulata cat de cat... Offline #8 2011-02-28 22:46:54
Re: Un Raspuns urgent va rog!buna seara fetele:* Offline #9 2011-03-01 05:43:07
Re: Un Raspuns urgent va rog!prietenele tale nu sunt suficient informate. trebuie sa iei doar 7 pastile daca nu esti in prima zi de ciclul, dupa cele 7 esti protejata.. e ca si cum ai zice ca trebuie sa iei paracetamol o luna pana sa inceapa sa-ti treaca raceala www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #10 2011-03-01 10:25:19
Re: Un Raspuns urgent va rog!
Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|