|
Nu esti logat.
Cu cati mm creste sacul gestational pe zi in saptamana a 6-a?Pagini: 1 Subiect inchis
#1 2011-03-24 16:42:14
Cu cati mm creste sacul gestational pe zi in saptamana a 6-a?Sunt in saptamana a 6-a de sarcina si de cand am aflat ca sunt insarcinata sunt chemata la gincolog saptamanal. Luni,am avut sacul gestational de 3 mm si azi, joi, doar de 4,97 mm. Este o sarcina mica si doctorul mi-a spus ca inca poate fi o sarcina extrauterina cu un sac fals. Ati auzit de asa ceva?Am mai pierdut o sarcina si la mine doctorii se gandesc mai intai la ce e mai rau! “Pământul e singurul loc în care se poate crea Paradisul.” Offline #2 2011-03-24 16:46:12
Re: Cu cati mm creste sacul gestational pe zi in saptamana a 6-a?flore, de ce deschizi cate un topic pt fiecare intrebare si nu continui acolo unde ai scris prima data? No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #3 2011-03-24 17:07:48
Re: Cu cati mm creste sacul gestational pe zi in saptamana a 6-a?
Asa am sa fac! Cum sterg ce am scris aici? Cum inchid topicl? “Pământul e singurul loc în care se poate crea Paradisul.” Offline #4 2011-03-24 17:48:42
Re: Cu cati mm creste sacul gestational pe zi in saptamana a 6-a?il inchid eu. citeste te rog regulamentul pentru a afla mai multe informatii despre cum se desfasoara activitatea pe forum Offline Subiect inchis Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|