homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Interactioneaza logest?

#1 2011-03-26 20:29:29

R_P_mitza
New member
Inregistrat: 2011-03-26

interactioneaza logest?

Buna seara!
Doresc si eu un raspuns. Iau de o luna de zile anticonceptionale Logest. A urmat saptamana de pauza, timp in care mi-a venit menstruatia si in care au facut sex neprotejat.In aceeasi saptamana de pauza am luat in sase seri cate un comprimat de Persen (se utilizeaza pt surmenaj mental, stare de agitatie).Acesta contine valeriana, melisa si menta. Persen-ul face parte din grupa sedativelor. Am vazut pe forum ca anticonceptionalele pot interactiona cu medicamente din grupa antidepresivelor.
Acum am inceput cea de-a doua folie, dar nu mai iau Persen. Exista riscul de sarcina daca am luat Persen in saptamana de pauza intre folii?

#2 2011-03-26 21:51:58

R_P_mitza
New member

Re: interactioneaza logest?

Imi poate raspunde si mie cineva? Va rog frumos!

#3 2011-03-27 12:10:32

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

nu exista un astfel de risc, stai linistita
a...si profit de ocazie pentru a iti spune ca ar fi bine sa te inarmezi cu nitel mai multa rabdare, asta e un forum pe care oamenii rapund cind stiu si mai ales cind au timp, deci e de asteptat ca simbata seara sa aiba si alt program

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2011-03-27 16:50:52

R_P_mitza
New member

Va multumesc foarte frumos. Acum stau linistita:). Sanatate multa va doresc si multumesc inca o data pt raspuns.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.