|
Nu esti logat.
Pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?-5#77 2008-09-01 11:15:49
Re: pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?ms de rasp.nici una din lucrurile astea nu mi s-au intamplat,de aceea v-am intrebat si pe voi!in cazul asta m-am linistit! Offline #78 2008-12-01 19:17:15
Re: pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?laviniapapuc ti-am raspuns la celalalt topic stege te rog intrebarea de aici..... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #79 2011-04-09 00:35:29
Re: pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?Am si eu o intrebare: Am luat atibebe la ora 21:00 (ora la care trebuie sa le iau mereu) si la 23:30 am avut scaun moale si apos si am luat apoi inca o pastila. E ok, nu? Nu trebuie protectie suplimentara? Si o alta intrebare e daca afecteaza asta cumva organismul:D Offline #80 2011-04-09 08:13:09
Re: pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?Nu trebuie protectie suplimentara, dar sa iti cumperi o folie de pe care sa iei pastila lipsa, astfel ca la sfarsit sa ai toate pastilele luate. Si folia respectiva s-o tii de rezerva, pt cazuri de genul, urmand ca dupa pauza de 7 zile sa incepi cu o folie nou-nouta. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #81 2011-04-09 08:53:00
Re: pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?Da, pai de pe folia de rezerva am luat-o. Multumesc pentru raspuns! Offline Publicitateloading...
#82 2011-04-09 09:37:29
Re: pt doctoreasa.....EXISTA SI ANTICONCEPTIONALE....?Nu are nimic Oricum sunt sanse sa fi eliminat prima pastila, si chiar daca nu ai facut-o, nu-i problema. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|