homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dilema mareeeeee

#1 2011-05-06 00:35:45

bibi21
New member
Inregistrat: 2010-10-09

dilema mareeeeee

problema e in felul urmator...eu am inceput un nou blister de yasmine joia trecuta...insa in seara asta joi cand sa iau a 8-a pastila imi aparea k eu nu am luat ultima pastila adica miercuri...si k prima pastila luata e miercuri nu joi...deci eu trebuia sa am 7 pastile luate de joi pana miercuri,si am 7 numai ca de miercuri pana marti...insa eu nu am cum sa fi inceput blisterul de miercuri k eu abia joi l-am cumparat am bonul de la farmacie..!si eu in fiecare seraa verific daca ziua corespunde insa aseara miercuri am lucrat la un proiect si nu am fost atat de atenta...acum nush ce sa fac si ce sa cred...dati-mi un sfat va rog...trebuie sa ma protejez?sa mai iau o pastila in lus?ce sa fac?sau doar am incurcat eu ziua de miercuri in loc sa iau in cont cea care trebuia am luato pe cea de inainte de joia cand am inceput? rasp urgent..     

oricum am mai luat o pastiluta in plus din blisterul de rezerva ptr orice eventualitate...dar eu mereu verific si tin minte k nu am uitat,am luat seara de seara...acum nush...sfatuiti-ma

Ultima oara a fost editat de bibi21 (2011-05-06 01:07:57)

#2 2011-05-06 08:37:29

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: dilema mareeeeee

bibi, prima data mergi repede la un cabinet de planning si informeaza-te acolo, e musai sa stii tot ce e de stiut despre pastiele tale.
Mai departe, uita-te la folie si vei remarca faptul ca, indiferent de zilele saptaminii trecute pe pastile, ACESTEA SUNT TOATE LA FEL! asa cum arata asa si sunt, identice una cu cealalta. Asadar, indiferent ca le-ai luat intr-un sens sau in altul, daca ai luat cute trebuia, e ok.
Te-ai pripit deci, nu era nevoie de nici un fel de pastila luata in plus(stai linistita, nu ti se intimpla nimic rau fiindca ai luat-o) si nu e nevoie nici de protectie suplimentara...e insa foarte mare nevoie sa mergi la un cabinet de planning si sa te informezi

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2011-05-06 09:53:21

bibi21
New member
Inregistrat: 2010-10-09

Re: dilema mareeeeee

stiam k au toate aceeasi concentratie...am mers la planning si m-am informat...dar am intrat in panica si nu stiam ce sa fac....va multumesc frumos

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.