homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

MENSTRUATIE PRELUNGITA LA INCEPEREA ANTICONCEPTIONALELOR

#1 2011-05-09 14:41:41

31geany
Membru
Inregistrat: 2011-05-09

MENSTRUATIE PRELUNGITA LA INCEPEREA ANTICONCEPTIONALELOR

Buna ziua  sunt noua pe forum dar am nevoie de un sfat am inceput sa i-au anticonceptionale luna aceasta iar menstruatie nu se mai opreste ,le-am intrerupt pentru 3 luni si acum am inceput o noua foie ,sunt disperata pentru ca sunt la  a opta zi si nu se mai   termina,mentionez ca am si o anemie prin carenta de fier si de aceea le-am luat pentru a regla fluxul dar se pare ca mai rau am facut va rog dati-mi un sfat ca sunt disperata .Va multumesc

#2 2011-05-09 15:03:29

simone11
Full member
Inregistrat: 2011-01-06

Re: MENSTRUATIE PRELUNGITA LA INCEPEREA ANTICONCEPTIONALELOR

nu este cumva spotting? e menstruatie pura?
ai luat ac din prima zi de menstruatie?

#3 2011-05-09 15:57:58

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Re: MENSTRUATIE PRELUNGITA LA INCEPEREA ANTICONCEPTIONALELOR

dr care ti le-a recomandat nu ti-a spus ca e posibil sa ai spotting pana se obisnuieste organismul cu ele? nu ai ce face decat sa astepti si sa le iei in continuare, daca le opresti iti va veni iar menstruatia si nu prea e de dorit

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.