|
Nu esti logat.
Menstruatie peste sarcina sau ...o mare problema?#1 2011-05-20 15:11:33
menstruatie peste sarcina sau ...o mare problema?buna ziua mamicilor...am si eu o foarte mare problema....am nascut un baietel,prin cezariana pe data de 19.11.2010 si am alaptat 3 luni deoarece nu am mai avut laptic.la 3-4 zile dupa ce am intarcat bebelusul mi-a venit ciclu perfect normal,nu maroniu ,intre 5-7 zile.de atunci am mai avut menstruatie de 3 ori cu intarzieri de 10-14 zile.luna aceasta nu am mai avut menstruatie mentionez ca am probleme cu ganda tiroida si deocamdata nu iau nici un medicament.este posibil sa fiu insarcinata?cu toate ca mi-am facut 3 teste de sarcina si toate au iesit negative.sangele era rosu,nu maroniu si perioada de sangerare de 5-7 zile la fiecare menstruatie..ce trebuie sa fac?va multumesc frumos si astept raspunsul cu nerabdare Offline #2 2011-05-20 15:24:12
Re: menstruatie peste sarcina sau ...o mare problema?faci un test la o saptamana de intarziere a menstruatiei si daca nu esti la lamurita mai faci si o analiza la sange, Beta-hcg. Offline #3 2011-05-20 15:26:48
Re: menstruatie peste sarcina sau ...o mare problema?da...am facut cee a ce imi scrii tu mai sus si tot negativ mi-a iesit...iar analiza la sange o sa pot sa fac numai saptamana vitoare deocarece eu nu sunt in tara...ajung in 8 zile..sincer sunt foarte speriata...nu stiu ce ar putea fi...iti multumesc frumos Offline #4 2011-05-20 16:59:07
Re: menstruatie peste sarcina sau ...o mare problema?Avand in vedere ca ai facut 3 teste si au iesit negative nu cred ca esti insarcinata... E normal ca dupa o nastere si alaptare sa fii un pic dereglata... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|