homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Contraceptive sub forma de implant,unde se fac in bucuresti??

#1 2008-02-18 20:01:42

alexutza_88
New member
Inregistrat: 2008-02-18

contraceptive sub forma de implant,unde se fac in bucuresti??

am citit mai multe articole in care am gasit niste contraceptive interesante,sub forma de implant:se face o mica interventie chirurgicala in brat si se plaseaza acea tija.am inteles ca se fac si in romania,dar unde??si cam ce pret ar avea o asemenea  metoda contraceptiva?? multumesc anticipat:)smile

#2 2008-02-19 10:09:02

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: contraceptive sub forma de implant,unde se fac in bucuresti??

#3 2008-02-19 10:28:15

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

nu cred ca inca se face in romania.....daca vorbim despre acelasi lucru...
Administraţia americană a Alimentaţiei şi Medicamentelor /FDA/ a aprobat comercializarea pe teritoriul SUA a contraceptivului Implanon.
Implanon se prezintă sub forma unui beţişor ce conţine progestin şi se implantează sub pielea braţului st?ng.  El eliberează lunar o doză mică, constantă, de progestin şi asigură contracepţia timp de 3 ani.
Implanon este produs de Organon USA şi este v?ndut ?n peste 30 de ţări ?ncep?nd din 1998.
Compania producătoare susţine că implantul oferă o protecţie contraceptivă de 99%.

Ultima oara a fost editat de ralluka (2008-02-19 10:28:46)

#4 2008-02-19 13:55:05

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

se fac si in Romania implante contraceptive, sunt doar cu progesteron si au efectele secundare ale progesteronului
la Marie Stopes se faceau intr-o vreme, costa destul de mult(implantul in sine costa mult) si daca nu te intelegi cu el...ei bine, ai aruncat banii pe fereastra pentru ca trebuie scos

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2008-03-25 16:00:51

Madinutza
New member
De la: Baia Mare
Inregistrat: 2008-03-24

dak elibereaza lunar hormoni, mai apare menstra? asta e intrebarea mea...

Publicitate

loading...

#6 2008-03-25 16:15:08

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

da

mami de minuni hjarta

#7 2008-03-26 11:57:21

Al Pacino
Administrator

sau nu...depinde de la organism la organism...efectele secundare ale implantelor cu progesteron sunt fix aceleasi ca pentru pastilele sau injectiile doar cu progesteron....

#8 2010-03-13 22:34:10

rachelle20
Membru
Inregistrat: 2010-03-13

deci surorile mele au impanon si cumnata mea are...NU s-au ingrasat(deoarece el iti ofera cantitatea de hormoni de care tu ai nevoie,nu ca anticonceptionalele pe cale orala) NU scade libidoul NU produce dereglari hormonale...este cea mai sigura si buna metoda anticonceptionala...medicul meu imi spunea ca multe femei il folosesc pentru a avea copii.Imediat dupa ce il scoti ramai insarcinata...Pretul este OK...Eu am luat cu 130 euro din franta...La noi am vazut ca este 200si ceva...Oricum este mai comod si nu stai cu grija niciodata...Eu am unul de vanzare daca cineva este interesat/a....Si da este normal sa nu ai menstruatie un timp...Explicatia este ca implanonul cauta cantitatea de hormoni de care tu ai nevoie...este de la organism la organism...

#9 2010-03-16 11:39:05

Al Pacino
Administrator

rachelle20 a scris:

deci surorile mele au impanon si cumnata mea are...NU s-au ingrasat(deoarece el iti ofera cantitatea de hormoni de care tu ai nevoie,nu ca anticonceptionalele pe cale orala) NU scade libidoul NU produce dereglari hormonale...este cea mai sigura si buna metoda anticonceptionala...medicul meu imi spunea ca multe femei il folosesc pentru a avea copii.Imediat dupa ce il scoti ramai insarcinata...Pretul este OK...Eu am luat cu 130 euro din franta...La noi am vazut ca este 200si ceva...Oricum este mai comod si nu stai cu grija niciodata...Eu am unul de vanzare daca cineva este interesat/a...ma puteti contacta Si da este normal sa nu ai menstruatie un timp...Explicatia este ca implanonul cauta cantitatea de hormoni de care tu ai nevoie...este de la organism la organism...

poate stii ca asta nu e un forum unde poti face genul asta de comert.
Poate mai stii si ca experientele personale nu pot si nu trebuie sa fie generalizate.
Sigur insa nu stii ca implantul nu cauta nimic...el elibereaza constant o doza de hormoni, zilnic aceeasi si la toata lumea aceeasi. Restul depinde de caracteristicile fiecarui organism in parte

#10 2010-03-17 09:50:04

rachelle20
Membru

In Bucuresti nu stiu...dar la noi in Ploiesti nu punea nimeni pana cand eu am fost la un doctor cu sora mea si l-am intrebat daca il poate pune ...el mi-a cerut sa il las sa se documenteze -si pe youtube daca intri vezi cum se face-iar apoi am fost  din nou la el si i l-a bagat...nu mi-a cerut o anumita suma i-am dat eu cat am crezut...NORMAL nu tre sa te taie...pentru ca el are o seringa inauntru...si cu seringa aia actioneaza...Mda mi se spune ca nu am voie sa fac publicitate pe forum...si nici comert...ce comert ...unele femei poate nu-si permit sa cumpere un Implanon cu 950 lei...iar eu am unul pe care nu-l folosesc...in fine...DOCTORUL MI_A EXPLICAT CUM SE FOLOSESTE...DACA E ASA CUM SPUNETI Dumneavoastra de ce multe femei il folosesc pentru a avea copiii?????explicati-mi...anticonceptionalele pe cale orala nu au aceleasi ATUURI...

#11 2010-03-17 10:15:05

Al Pacino
Administrator

rachelle20 a scris:

In Bucuresti nu stiu...dar la noi in Ploiesti nu punea nimeni pana cand eu am fost la un doctor cu sora mea si l-am intrebat daca il poate pune ...el mi-a cerut sa il las sa se documenteze -si pe youtube daca intri vezi cum se face-iar apoi am fost  din nou la el si i l-a bagat...nu mi-a cerut o anumita suma i-am dat eu cat am crezut...NORMAL nu tre sa te taie...pentru ca el are o seringa inauntru...si cu seringa aia actioneaza...Mda mi se spune ca nu am voie sa fac publicitate pe forum...si nici comert...ce comert ...unele femei poate nu-si permit sa cumpere un Implanon cu 950 lei...iar eu am unul pe care nu-l folosesc...in fine...DOCTORUL MI_A EXPLICAT CUM SE FOLOSESTE...DACA E ASA CUM SPUNETI Dumneavoastra de ce multe femei il folosesc pentru a avea copiii?????explicati-mi...anticonceptionalele pe cale orala nu au aceleasi ATUURI...

sincer nu stiu de ce ar folosi cineva Implanon pentru a face copii...poate din lipsa grava de informare.
Despre ce atuuri vorbesti?
avantajul evident al implantului contraceptiv fata de pastile e acela ca nu trebuie sa iti amintesti tu sa iei o pastila zilnic fiind eficient 3 ani...si, evident, pentru persoanele cu contraindicatie la estrogen are si avantajul de a nu contine estrogen.
Nu am zis ca e un contraceptiv prost...atita tot ca are efecte secundare de luat in seama(daca se blocheaza ovarul, ceea ce se intimpla ca de fapt principalul mecanism contraceptiv asta e, se blocheaza cu totul...deci si secretia hormonala...de progesteron nu ne stresam insa in absenta estrogenului suntem obligati sa ne gindim ce se intimpla cu mineralizarea osoasa...)
ce incerc eu sa iti spun e ca tu iti spui parerea ta de utilizator, care evident are informatii limitate si iata, unele gresite...fara sa amintesc de faptul ca insisti sa vrei sa vinzi produsul aici pe forum, desi ti-am spus ca nu e voie...cred ca vrei musai o sanctiune.
Ma rog. Eu, pe de alta parte, nu am interes sa vind nici un fel de produs ca nu cu asta ma ocup.
Singurul meu interes e ca utilizatoarele acestui forum sa primeasca, pe cit se poate informatii corecte si complete. Evident, discutiile aplicate le va face fiecare, in cabinet, cu medicul, asa cum e corect.
Deci eu sunt obligata sa ma informez, sa ma intreb si sa discut despre efectele secundare nedorite. Si crede-ma, literatura de specialitate discuta despre faptul ca la 2 ani de folosire a contraceptivelor ce nu contin estrogen incepe sa se instaleze demineralizarea osoasa care e o problema serioasa si ma face pe mine sa nu fiu prietena cu contraceptivele fara estrogeni pe termen lung, repet, daca nu exista contraindicatie la estrogen

#12 2010-03-17 10:24:40

rachelle20
Membru

da poate...asa este medicii toti din Franta sunt cam fraieri...si doctorul care i l-au bagat DOCTOR CHIRURG LA SPITALUL JUDETEAN PLOIESTI surorilor mele la fel le-a spus...ca el s-a documentat si unele femei l-au bagat pentru a-l scoate la scurt timp ca sa ramana insarcinate...la noi nici nu existau medici care stiau de aceasta metoda...recunoasteti ca noi suntem in urma cu multe...

#13 2011-05-21 02:44:58

kendra
New member
Inregistrat: 2007-09-20

doctoressa a scris:

...atita tot ca are efecte secundare de luat in seama(daca se blocheaza ovarul, ceea ce se intimpla ca de fapt principalul mecanism contraceptiv asta e, se blocheaza cu totul...deci si secretia hormonala...de progesteron nu ne stresam insa in absenta estrogenului suntem obligati sa ne gindim ce se intimpla cu mineralizarea osoasa...)

Mai exact ce se intampla in privinta mineralizarii osoase? va  cesafac
Am cautat pe internet dar nu am gasit ceva concret, ci mai mult articole legate de post-menopauza, ceea ce nu e cazul pt mine.

Ma gandesc daca sa trec la implant (sau pilule) doar pe progestativ; de 4 ani iau combinate, dar la niste analize de rutina recente mi-a iesit fibrinogenul mult peste limita superioara (605, intervalul de referinta fiind 200-400), si din cate inteleg un contraceptiv fara estrogen mi-ar prinde bine in aceasta situatie.

Mai am desigur mult de cercetat si voi discuta cu un medic inainte sa iau vreo decizie dar pana atunci vreau sa ma si documentez singura. Pana acum printre efectele secundare am regasit majoritar lucruri sa spunem acceptabile ca risc, insa capitolul cu mineralizarea osoasa mi se pare unul major si mai bine renunt la idee si raman la prezervativ sau vad eu ce huh

Asa ca va rog daca stiti mai multe impartasiti!  tummenupp  buga

smell the roses while you can

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.