homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie dupa intreruprea ac

#1 2011-06-01 21:52:47

Bubyx
New member
Inregistrat: 2010-12-22

menstruatie dupa intreruprea ac

buna seara:)
am luat timp de 4 luni Ac diane, am vrut sa le intrerup smile in ultima zi a pauzei de la ac, in a 7 zi am avut un contact cu ejaculare in interiorul vaginului, iar a doua zi nu am mai inceput o noua folie, am renuntat la ele:)
dupa terminarea menstr am mai avut 2 contacte neprotejate dar prt meu a ejaculat in afara vaginului
iar dupa vrep 11 zile de la intreruperea Ac am avut niste sangerari, la inceput secretii maronii care mau tinut 4 zile

este posibil sa fiu insarcinata daca prt meu si`a dat drumul in ultima zi de pauza si nu am mai continutat sa incep o noua folie de ac?cesafac sau sangerarile sa fie de la implantarea oarului fecundat in uter?
mutlumesc:)

#2 2011-06-01 23:40:00

denise_dd
Full member
Inregistrat: 2011-04-17
Site

Re: menstruatie dupa intreruprea ac

Daca pana atunci ai luat corect ac ai fost protejata pana in ultima zi de pauza .

#3 2011-06-02 10:21:35

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: menstruatie dupa intreruprea ac

DA, exista risc, daca nu incepi o folie noua dupa pauza esti protejata doar pana la venirea menstruatiei
fa un test la 3 saptamani de la contact

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.