|
Nu esti logat.
Am facut sex cu prietena si in timpul actului sexual mi s-a rupt prezePagini: 1
#1 2011-06-18 11:29:50
am facut sex cu prietena si in timpul actului sexual mi s-a rupt prezeam facut sex cu prietena si in timpul actului sexual mi s-a rupt prezervativul ,dupa care am scos imediat penisul.Prietena nu era in perioada fertila ,credeti ca ar putea ramane insarcinata? care credeti ca ar fi sansele sa ramana ?era al doilea numar ,prezervativul s-a rupt in partea laterala a penisului ,aproape de jumatatea acestuia,in rest era tot acoperit. Astept raspuns urgent Offline #2 2011-06-18 11:34:39
Re: am facut sex cu prietena si in timpul actului sexual mi s-a rupt prezeAi urinat dupa prima ejaculare? Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-06-18 11:35:52) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-06-18 12:37:26
Re: am facut sex cu prietena si in timpul actului sexual mi s-a rupt prezepai a urinat....dar nu s-a spalat.... insa ma gandesc ca erau speamtozoizi pe acolo....si niki nuj cum a ejacult in primulprezervativ.... Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|