|
Nu esti logat.
Cedax si anticonceptionalele#1 2011-07-05 12:52:46
cedax si anticonceptionalelebuna ziua.iau karissa la 8 luni de la nastere la sfatul medicului.problema e ca eu nu am voie sa mai raman gravida cel putin 2 ani pt ca am cezariana si desi am un rinichi (care e malformat,de asemenea si uterul si vezica) imi mai doresc un bebe iar un avort ar insemna sa nu-l mai pot avea.eu am facut o mare prostie,la a 14 pastila de karissa am luat 2 pastile cedax pt infectie urinara timp in care am avut contact.acum sunt in perioada de pauza,am facut deja 2 teste de sarcina si sunt negative dar eu nu am decat sputing,nu e ciclu normal.ce pot sa fac sunt speriata iar un sfat mi-ar fi folositor mult.va multumesc Offline #2 2011-07-05 13:59:36
Re: cedax si anticonceptionaleleelena eu zic ca esti ok daca testul a iesit negativ.mai multa atentie pe viitor #3 2011-07-05 14:15:33
Re: cedax si anticonceptionalelemultumesc pt raspuns.atunci m-am agitat pt ca inca un episod de infectie urinara cu febra,frisoane,stari de voma cum am mai avut poate duce la dializa (avand doar un rinichi) si acum m-am agitat si mai tare cu anticonceptionalele.la 22 de ani si atatea probleme de sanatate asta mai trebuia...cu siguranta voi avea mai multa atentie p viitor.va multumesc din suflet si multa multa sanatate Offline #4 2011-07-06 14:00:47
Re: cedax si anticonceptionalelebuna din nou.menstruatia nu mi-a venit dar ma doare burta.sa mai fac inca un test?peste cat timp? Offline #5 2011-07-06 14:36:16
Re: cedax si anticonceptionaleleelena da mai f au test de sarcina.eu zic chiar maine de dimineata.daca iese negativ si eu asa cred ca o sa fie.stai linistita. Publicitateloading...
#6 2011-07-06 14:38:57
Re: cedax si anticonceptionalelek asa o sa fac.multumesc mult Offline #7 2011-07-07 11:22:48
Re: cedax si anticonceptionalelebuna daenarys,am facut la prima ora alt test de sarcina si la fel negativ.sambata ar trebui sa incep urmatoarea folie de pastile si ma intrebam daca mai are rost sa-mi mai fac inca un test atunci.azi se face o saptamana de cand nu am mai avut contact absolut deloc si aproape 2 sapt de cand am luat cedax.ce sa fac? Offline #8 2011-07-08 11:33:19
Re: cedax si anticonceptionaleleeste nevoie sa mai fac vreun test de sarcina?daca da peste cat timp? Offline #9 2011-07-08 14:00:18
Re: cedax si anticonceptionaleleam fost protejata urmatoarele zile de anticonceptionale?cat timp au ramas in organism cele 2 pastile de cedax?mie nu mi-a venit ciclu dar sper ca sputingul ala sa fi fost...o zi buna! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|