|
Nu esti logat.
Trebuie sa luam novynette exact in ziua care este specificata pe foliePagini: 1
#1 2011-07-11 09:38:01
trebuie sa luam novynette exact in ziua care este specificata pe folieam luat novynette o luna de zile iar dupa pauza de 7 zile am luat urmatoarea folie.trebuie sa specific ca dupa cele 7 zile eram intr-o zi de vineri, trebuia sa i-au pastila cu ziua vineri trecuta pe folie, sau trebuia sa incep cu prima pastiluta chiar daca era trecuta cu ziua luni?multumesc Offline #2 2011-07-11 09:41:42
Re: trebuie sa luam novynette exact in ziua care este specificata pe folieIei cu prima zi de vineri ca sa iti fie mai usor sa te orientezi pe folie . Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2011-07-11 09:43:00
Re: trebuie sa luam novynette exact in ziua care este specificata pe foliesi daca am luat prima pastila cu ziua de luni inseamna ca nu mai sunt protejata? Offline #4 2011-07-11 09:44:12
Re: trebuie sa luam novynette exact in ziua care este specificata pe folieesti protejata daca ai luat orice pastila (in afara de cele din perioada de pauza desigur) de pe folie insa asa nu te poti orienta. De regula iei prima pastila din dreptul zilei de vineri. O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #5 2011-07-11 10:00:36
Re: trebuie sa luam novynette exact in ziua care este specificata pe foliek!multumesc pt raspunsuri.am crezut ca nu sunt protejata daca nu am luat exact din ziua care eram(adica vineri) si am luat prima pastila (adica cu ziua de luni)! Offline Publicitateloading...
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|