homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pastila uitata

#1 2011-07-16 01:45:22

Ispir Ana Maria
Membru
Inregistrat: 2011-07-16

pastila uitata

Buna seara,
Am o mare nelamurire,ieri seara trebuia sa incep o noua tableta de contraceptive dar am uitat sa iau pastila,in aceasta seara am luat-o pe urmatoarea la ora stabiliata dupa care am avut contact sexual.sunt protejata sau ar trebui sa iau pilula de a2a zi?astept un raspuns promt daca se poate.multumesc

#2 2011-07-16 09:09:11

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: pastila uitata

Protectia s-a pierdut si exista riscul de sarcina.

Sa iei si prima pastila din folie azi, chiar daca asta inseamna sa iei 2 pastile intr-o singura zi. Daca iei pastila de a 2a zi (ceea ce ar fi indicat), sa continui normal si cu anticonceptionalele, si sa nu uiti de protectia cu prezervativ timp de 7 zile.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-07-17 23:45:42

thirteen
New member
Inregistrat: 2011-04-18

daca am uitat sa iau pastila joi seara - si vineri le-am luat dupa 12 ore, in conditiile in care mie mi s-a terminat menstruatia marti ( eram la a treia pastila din marvelon) dar am luat 2 pastile atunci si am continuat pana azi, duminica normal cu ele, insa am avut contact fara protectie....ce ar trebui sa fac ?
teoretic, sunt inca zilele nefertile ?

#4 2011-07-18 00:20:07

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

1. nu ai zile fertile cand iei ac
2. trebuia sa te protejezi suplimentar pana inghiti 7 pastile
cred ca ar fi indicat sa iei postinor si sa continui cu ac pana inghiti corect 7 pastile +protectie suplimentara

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.