|
Nu esti logat.
Pastile luate cu intarziere , dureri de sani#1 2011-01-18 22:17:44
pastile luate cu intarziere , dureri de saniAm inceput folia de janine pe data de 04.01- si in saptamina respectiva ( adica prima ) am luat 2 pastile cu cateva ore intarziere - ora mea obisnuita de luat pastile e 20:00 seara ; una am luat-o intro seara cu o intarziere de vreo 4 ore iar alta cu o intarziere de 10 ore , fara a depasi in ambele cazuri cele 12 ore indicate si in prospect ca fiind limita critica dupa care , daca intarzia sa iei pastila nu e bine . Ultima oara a fost editat de roxena (2011-01-18 22:20:55) Offline #2 2011-01-21 21:55:46
Re: pastile luate cu intarziere , dureri de saniAr fi interesant de stiut daca ai inceput folia din prima zi de menstra sau nu. Totusi tind sa cred ca durerea de sani este de la anticonceptionale sau de la spm. Nu cred sa fie de la o eventuala sarcina. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2011-07-20 17:24:23
Re: pastile luate cu intarziere , dureri de saniBuna fetelor , am si eu o intrebare : stie cineva daca Polygynax ovule, sau ovulele in general provoaca dureri de sani? Offline #4 2011-07-20 19:19:56
Re: pastile luate cu intarziere , dureri de saniAvand actiune locala, nu cred ca are influente asupra sanilor...nu scrie pe prospect nimic in acest sens, la reactii adverse? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|