|
Nu esti logat.
Anticonceptionale Tri-Regol#1 2011-07-20 10:57:57
Anticonceptionale Tri-Regolam si o problema i-au tri-regol de anul trecut de prin august anul trecut. Din aprilie, mai si iunie curge o scurgere maro inainte cu o saptamna de menstra cu durere de burta ca la mensta e normal sau sa ma duc la doctor. mi le-a recomandat ca aveam un chist. Offline #2 2011-07-20 11:09:34
Re: Anticonceptionale Tri-Regolbineinteles ca nu e normal; s-ar putea sa trebuiasca sa le schimbi... eu m-as fi dus la doctor dupa a 2a luna. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-07-21 09:12:23
Re: Anticonceptionale Tri-Regolam fost in aprilie la un control si mi-a zis ca e normal poate din cauza ca am un chist curge ca pana in aprilie nu am avut probleme. o sa ma duc luna viitoare cand imi trece la o alta doctorita. Ultima oara a fost editat de georgik23 (2011-07-21 09:13:15) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|