|
Nu esti logat.
Pilula YAZ-2#20 2011-07-22 12:07:07
Re: pilula YAZspermatozoizii traiesc in medie 3 zile, deci eu nu cred faza cu "daca uiti o pastila in prima saptamana si ai avut contact in sapt anterioara, poti fi insarcinata" la asta se mai adauga si spalatura vaginala de dupa contact, care omoara multi dintre spermatozoizi. Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-07-22 12:08:11) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #21 2011-07-22 12:59:36
Re: pilula YAZyoyo, stiu ce scrie pe prospecte.. la fel scrie si ca nu ai nevoie de protectie suplimentara daca pastila e uitata in a doua saptamana..dar tu te-ai risca?! daca ai uita pastila cu nr 10 spre exemplu? eu nu.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #22 2011-07-22 13:11:27
Re: pilula YAZin nici un caz eu tot timpul am fost pe ideea ca nu se moare de la prezervativ... daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #23 2011-07-22 13:49:05
Re: pilula YAZ Asa e...nu traiesc mai mult de 5 zile dar majoritatea nici nu ajung la 5, poate 2-3 si aia ff putini ...Normal, cel mai bine e sa nu risti. Eu zic cum este la nivel teoretic, practic depinde de fiecare organism...sunt persoane care dupa ce nu mai iau pilula incearca sa ramana insarcinate si nu reusesc un timp, deci riscul nu e acelasi pt toti. Offline #24 2011-07-22 14:15:50
Re: pilula YAZda, ma gandeam ca ai ceva mai concret, un studiu ceva.. nu 2 vorbe si un prospect care e scris ca sa te pazesti de toate cele... www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline Publicitateloading...
#25 2011-07-22 14:53:15
Re: pilula YAZAlea 2 vorbe erau pt cele care iau pilula Yaz si pt cine e interesat. Nu are rost sa mai repet, eu ti-am zis cum este la nivel teoretic: trebuie sa iei pastilele monofazice cel putin 7 zile neintrerupt pt a fi protejata (pentru a realiza o suprimare adecvată a axului hipotalamo-hipofizo-ovarian). Nu stiu ce as putea spune mai concret de atat. Dar tu ramai cu ideea ta si cu ce ai citit... Ultima oara a fost editat de Amarante (2011-07-22 14:56:38) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|