|
Nu esti logat.
Sa fie din cauza postinorului sau e sarcina ?#1 2011-07-28 19:04:51
Sa fie din cauza postinorului sau e sarcina ?O sa incep cu inceputul. Pe 2 iunie am avut un contact sexual si din pacate s-a rupt prezervativul iar el si-a dat drumul in mine(tin sa mentionez ca eram in perioada fertila),iar dupa 16 ore am luat postinor2.Menstruatia mi-a venit cu 3 zile mai devreme si destul de abundent cu cateva mici chegulete de sange si m-a tinut 6 zile in loc de 7.Am fost la ginecolog si mi-a zis ca sunt in perioada fertila deci nu are cum sa fiu insarcinata apoi dupa 17 zile mi-a venit iar si de data asta abundent si mi-a curs un cheag destul de mare care era elastic.Acum cateva zile mi-a curs ceva roz spre maro cateva picaturi pe zi..Eu in aceasta perioada am fost foarte stresata cu probleme de sanatate si am facut un ct si un rmn.Acum am o scurgere alba ca un fel de crema.Ciclul ar trebui sa imi vina pe 12 august dar eu il am cam neregulat..Voi ce credeti ca e ? Offline #2 2011-07-28 19:21:32
Re: Sa fie din cauza postinorului sau e sarcina ?poti face un test ca sa-ti scoti din minte ideea de sarcina. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|