|
Nu esti logat.
Am nevoie de un doctor!!!!#1 2011-08-09 10:51:16
am nevoie de un doctor!!!!Buna ziua burtici,gravidutze sau ex-burtici?va cer si eu ajutorul intr-o problema si sper sa ma puteti ajuta.Sunt insarcinata in 23 de sapt.Inca de la inceputul sarcinii am fost luata in evidenta de catre o doamna doctor X de la un cabinet particular,dar in urma cu 2 sapt cand am fost sa vorbesc cu ea detaliile nasterii am avut surprinderea de a-mi spune ca nu voi naste cu ea si ca in ultimele 2 luni imi va da trimitere cu diferite motive la un coleg de-al ei de la spitalul Cantacuzino(am mai fost la acest colg si nu sunt prea multumita de el).Mi se pare ciudat ca in ultimele 3 luni de sarcina sa ma plimb de la un doctor la altul si sa dau bani in 2 parti.Va rog din suflet recomandati-mi si mie un doctor care m-ar putea lua in evidenta pana in momentul nasterii inclusiv. Offline #2 2011-08-10 20:29:28
Re: am nevoie de un doctor!!!!Doctora Damian Dorina,de la Maternitatea Filantropia. La dansa m-a nascut mama,chiar si pe fratele meu si sora mea,sora care la randui ei a nascut si urmeaza sa nasca tot la ea Strong reasons make strong actions! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|