|
Nu esti logat.
Informatii despre cum esti sigura ca esti gravida#1 2011-08-18 16:48:21
informatii despre cum esti sigura ca esti gravidabuna, eu sunt noua, iar mamicile care au acum un bebe poate pot sa ma ajute cu mica nelamurire pe care o am Offline #2 2011-08-18 17:28:22
Re: informatii despre cum esti sigura ca esti gravidabuna lili84, si eu am trecut prin aceeasi situatie ca si tine de mai multe ori, ba chiar aveam si simptome, dar nu era bebe. si eu imi doresc un bebe si ma chinui de vreo 4 ani dar nu am avut noroc. mai incearca si ai sa vezi ca o sa vina bebe.pupici Offline #3 2011-08-18 17:34:58
Re: informatii despre cum esti sigura ca esti gravidalili eu cand am ramas insarcinata la 3 zile de la intarziere mi-am facut testu unu singur care mi-a confirmat ca sunt ...testu normal se face la 7 zile de la intarzierea menstruatiei sau la 3 sapt de la ultimul contact...daca ti-ai facut testele corect sigur iesea macar unul pozitiv daca erai insarcinata....oricum o sa vina cu siguranta si bebe ...toate la timpul lor. Am o minune de fetitza Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|