|
Nu esti logat.
AC...am nevoie de un raspuns#1 2011-08-18 17:28:22
AC...am nevoie de un raspunsBuna ziua, este prima data cand scriu pe un forum si sper sa nu plictisesc prea tare am si eu o pb: vreau sa dau la politie si imi vine menstra chiar in ziua cand tre sa sustin probele sportive. Am fost la ginecolog si mi-a prescris ac Yasmin doua folii neitrerupte pentru a-mi stopa menstra. Tin sa precizez ca nu mi s-au facut nici un fel de analize doar in urma unor discutii mi-au fost prescrise. nu am mai luat niciodata. Am inceput normal din prima zi a menstruatiei si acum in a 11-a zi am avut o sangerare un pic mai abundenta decat ceea ce numiti dumneavoastra sppoting; pe langa asta mi se umfla si un picior din cand in cand n u stiu ce sa fac.....va rog sa-mi rasp cat se poate de repede Ultima oara a fost editat de mateescudana (2011-08-18 17:56:09) Offline #2 2011-08-18 22:36:44
Re: AC...am nevoie de un raspunsdaca ti se umfla piciorul fara sa te fi lovit fugi la medic! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|