|
Nu esti logat.
Intrebare-2#20 2011-08-19 11:08:45
Re: Intrebarepoi da yoyolina le iau intre 10 AM si 2 PM adik le iau la 10:30.Maine urmeaza sa iau a 17-a pastila si de cand am inceput sa iau am uitat sa iau o singura pastila pe a 5-a pe care am sarit`o deoarece mi`a recomandat cineva sa o arunc si sa o sar. asa am facut iar cand am citit prospectul deja era prea tarziu.La a 7-a pastila pr meu a ejacuat in mine.sunt protejata 100%.Nu? Offline #21 2011-08-19 11:14:17
Re: Intrebarenu ziceam sa le iei neaparat intre orele alea, ci intr-un interval de 4-5 ore, iar ca exemplu am dat acel interval; tu le iei cand vrei, cand iti convine; ziceam asta, pt ca ai zis "Are vreo importanta k e dimineata sau seara cand le iau." nu are importanta, doar ca din chestia se putea intelege si ca azi iei pastila dimineata, maine o iei seara, poimaine o iei cand iti aduci aminte, si asa nu e ok. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #22 2011-08-19 23:31:55
Re: Intrebarems mult.Nu stiu prea multe despre asta pt k e prima luna...Si mai am o nedumerire. E adevarat k dak nu iei o pastila din cele 21(ceea ce e si cazul meu,pt k am uitat) cele 20 care le iei nu isi mai fac efectul? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|