|
Nu esti logat.
Pastile uitata#1 2011-08-23 12:11:54
pastile uitataCe se intampla daca am uitat sa iau o pastila din prima saptamana? Problema e ca nu mai stiu nici ce pastila am uitat, din ce zi.. Contact sexual in prima saptamana am avut marti, cand am luat a doua pastila, vineri, si aseara, luni... Exista vreun risc sa fi ramas? acuma dimineata mi-am dat seama ca am uitat pastile respectiva, si am luat`o azi.. Ce se intampla in continuare pana termin pastilele, ce trebuie sa fac sau sa nu fac? Offline #2 2011-08-23 12:17:25
Re: pastile uitatada, exista; asteapta sa vina menstruatia, iar daca nu vine, fa un test la o saptamana de intarziere. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-08-23 12:19:57
Re: pastile uitatapai medicamentele le pot lua in continuare nu? contacte sexuale pot avea? Offline #4 2011-08-23 12:20:42
Re: pastile uitataprotectia se reinstaleaza dupa 7 pastile luate in zile consecutive; pana atunci, prezervativ. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|