|
Nu esti logat.
Recomandare anticonceptional#1 2011-08-08 21:04:40
recomandare anticonceptionalBuna! Offline #2 2011-08-08 21:07:40
Re: recomandare anticonceptional1. nu e chiar bine ce faci, bombardezi organismul cu AC.uri pentru o perioada scurta de timp si apoi renunti. O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2011-08-08 21:17:49
Re: recomandare anticonceptionalAnticonceptionalele vreau sa le folosesc doar pentru intarzierea cm. Din fericire nu sut fumatoare si nu folosesc decat niste vitamine. Ultima oara a fost editat de liliana.br (2011-08-08 21:19:21) Offline #4 2011-08-10 08:07:16
Re: recomandare anticonceptionalnu e chiar asa .. de la ac poti avea spotting in primele 3 luni de administrare..si atunci iti intarzii menstruatia dar ai scurgeri maronii o sapt...doua..poate si mai mult.. pana la 3 luni. trebuia sa le iei mai din timp pentru a fi sigura ca nu vei avea spotting si chiar si asa in momentul in care unesti 2 folii e posibil sa ai putin spotting. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #5 2011-08-26 19:30:29
Re: recomandare anticonceptionalBuna. Va deranjez si eu cu o intrebare si de asemenea astept recomandari. Mama ar dori sa ia niste anticonceptionale pentru a evita aparitia unor chisturi ovariene. Problema este ca are hepatita C si cam la 2-3 luni merge la medic pentru punctionarea chisturilor care sunt de natura lichida. Ultima data i s-a recomandat Contracept, dar nu este multumita de ele. Astept recomandarile voastre. Multumesc anticipat Offline Publicitateloading...
#6 2011-08-26 20:19:58
Re: recomandare anticonceptionalmiky, pe forum nu se recomanda anticonceptionale. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|