homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Recomandare anticonceptional

#1 2011-08-08 21:04:40

liliana.br
New member
Inregistrat: 2006-08-21

recomandare anticonceptional

Buna!

Am 44 ani si o greutate de 60 kg. De curand mi-am facut analizele anuale, inclusiv PAP si eco+mamografie. La Pap sunt ok, la eco + mamografie s-au observat mai multe formatiuni  benigne care nu necesita tratament. Trebuie sa merg doar la o perioada de 6 luni pt monitorizare (sunt ok, atata timp cat nu sunt necesare interventii de nici un fel).

Vreau sa imi intarzii cm pt 2 luni si vreau sa folosesc anticonceptionale.

Nu am mai folosit acticonceptionale de multi ani, singurul anticonceptional folosit a fost Marvelon care a fost ok.

As vrea un sfat - care ar fi anticonceptionalul care ar fi mai potrivit , in sensul ca ar fi bine tolerat de organism (fara dureri de cap, senzatie de voma)  si fara prea multe efecte secundare. Oricum nu intentionez sa iau mai mult de 2 luni.

va multumesc!
O seara frumoasa!

#2 2011-08-08 21:07:40

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: recomandare anticonceptional

1. nu e chiar bine ce faci, bombardezi organismul cu AC.uri pentru o perioada scurta de timp si apoi renunti.
2. cel mai bine mergi la planning sa iti recomande ceva in functie de: varsta, greutate etc etc
3. sa ai grija ca nu prea ai voie sa fumezi daca te apuci de AC.uri. La varsta da e destul de periculos.
4. nu pot sa iti sugerez ceva, pe forumul nostru nu se prescriu AC.uri. As putea sa iti spun totusi sa le iei tot pe cele pe care le-ai luat daca ti-a fost bine.
Mult succes!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2011-08-08 21:17:49

liliana.br
New member
Inregistrat: 2006-08-21

Anticonceptionalele vreau sa le folosesc doar pentru intarzierea cm. Din fericire nu sut fumatoare si nu folosesc decat  niste vitamine.
Din pacate alta metoda de intarziere a cm nu cunosc si cred ca aceasta este una cat de cat sigura, in sensul ca nu te trezesti cu cine stie ce neplacere.
Intrebam de alte ac din noua generatie (poate mai sigure in ceea ce priveste cantitatea de hormoni), pentru ca eu una nu mai am informatii despre ele.
Multumesc!

Ultima oara a fost editat de liliana.br (2011-08-08 21:19:21)

#4 2011-08-10 08:07:16

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

nu e chiar asa .. de la ac poti avea spotting in primele 3 luni de administrare..si atunci iti intarzii menstruatia dar ai scurgeri maronii o sapt...doua..poate si mai mult.. pana la 3 luni. trebuia sa le iei mai din timp pentru a fi sigura ca nu vei avea spotting si chiar si asa in momentul in care unesti 2 folii e posibil sa ai putin spotting.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#5 2011-08-26 19:30:29

miky_23
Membru
Inregistrat: 2010-12-13

Buna. Va deranjez si eu cu o intrebare si de asemenea astept recomandari. Mama ar dori sa ia niste anticonceptionale pentru a evita aparitia unor chisturi ovariene. Problema este ca are hepatita C si cam la 2-3 luni merge la medic pentru punctionarea chisturilor care sunt de natura lichida. Ultima data i s-a recomandat Contracept, dar nu este multumita de ele. Astept recomandarile voastre. Multumesc anticipat

Publicitate

loading...

#6 2011-08-26 20:19:58

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

miky, pe forum nu se recomanda anticonceptionale.
spune-i mamei tale sa mearga la medic, sa-i explice intreaga situatie si sa-i recomande ceva potrivit pentru ea

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.