|
Nu esti logat.
Exista riscul sa fiu insarcinata?#1 2011-08-27 16:05:41
exista riscul sa fiu insarcinata?Buna..am citit cateva discutii pe aici dar nu am reusit deloc sa ma lamuresc. Offline #2 2011-08-27 16:18:17
Re: exista riscul sa fiu insarcinata?yamiko, daca am inteles bine, prietenul tau si-a scos prezervativul dupa ce a ejaculat, nu? daca e asa, nu aveai nevoie deloc de nicio pilula de a 2-a zi pt ca sunt 0 sanse sa fi ramas, de vreme ce ati folosit prezervativul. V., soarele si luna Offline #3 2011-08-27 16:23:14
Re: exista riscul sa fiu insarcinata?Ahh..probabil nu am explicat eu destul de bine. Am folosit intr-adevar prezervativul, dar in ultimele 5 minute, sa zic asa, si l-a scos si am continuat fara prezervativ, deci teoretic in ultima parte a fost neprotejat. Dupa asta a ejacular, nu in mine dar mi-a fost totusi frica sa nu fi ajuns vreun strop de sperma pe acolo. Iar acuma pur si simplu nu am idee care de la ce sunt si ce trebuie sa fac. Ma gandesc ca daca am luat totusi postinor nu ar trebui sa fiu insarcinata, nu? Offline #4 2011-08-27 17:05:13
Re: exista riscul sa fiu insarcinata?am inteles. dar oricum nu conteaza ca a ejaculat in interior sau nu. ai luat poastinorul, deci poti sta linistita din acest punct de vedere. referitor la scurgeri, iti spusai, nu ma pot pronunta, dar ai putina rabdare, ca iti va raspunde cineva V., soarele si luna Offline #5 2011-08-27 17:39:38
Re: exista riscul sa fiu insarcinata?Deci insarcinata nu am cum sa fiu #. Citisem cateva discutii si ma cam speriasem Oricum, multumesc mult! Acum nu-mi ramane decat sa astept si raspunsul celeilalte intrebari. s Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|