Buna!
Am si eu cateva mici nelamuriri si sper sa-mi puteti fi de ajutor.
In circa 10 zile ma voi intalni cu prietenul meu (ne intalnim destul de rar si nu are rost sa iau in continuu AC).
Am decis de abia acum sa ma apuc sa iau anticonceptionale pentru a evita stresul si neplacerile create de o posibila rupere a unui prezervativ (data trecuta s-a intamplat cu durex si am stat ca pe ghimpi pana mi-a venit ciclul).
Am fost la un cabinet de planning, iar in momentul in care doctorita a aflat ca voi lua pastilele doar pentru o luna, i-a pierit complet interesul. Avand in vedere ca anul trecut am luat pentru cateva luni triquilar si m-am simtit bine, mi-a recomandat tri-regol. Nu stiu daca sa am sau nu incredere si sa ma apuc sa le iau deoarece consultul a durat sub 5 minute in care nu m-a intrebat decat daca am mai luat vreodata. La fel de bine va puteati da si voi cu parerea sau puteam alege si eu unele, fara sa merg la planning.
Extrem de rau nu cred ca mi-ar face, luandu-le o perioada atat de scurta, si nu am timp / chef sa mai umblu pe la usile cabinetelor si sa risc sa dau de aceeasi atitudine dezinteresata, de aceea m-am gandit sa ar fi bine sa va cer si voua parerea.
In plus, nu le-am inceput in prima zi de ciclu, asa ca daca le incep maine si primul contact sexual va avea loc de abia peste 10 zile, este in regula, nu?
Va multumesc mult celor care imi acordati din timpul vostru!