homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prima oara cand am dubii

#1 2011-09-18 09:31:48

luc1992
Membru
Inregistrat: 2011-09-18

Prima oara cand am dubii

Okay, am si eu nevoie de o mana de ajutor.
Aseara am avut un contact sexual neprotejat cu prietena mea, de scurta durata. Problema mea este ca m-am simtit foarte excitat. Stiu sigur ca nu am avut orgasm, insa nu sunt 100% sigur ca nu am ejaculat. Nu am observat fluid cand m-am retras, nu am avut senzatia de sensibilitate marita la nivelul penisului si nici nu mi-am simtit inima cum mi-o simt de obicei dupa orgasm. Ce ma ingrijoreaza insa este ca am avut o senzatie deranjanta la nivelul zonei inghinale, iar cand am ajuns acasa nu am ejaculat cantitatea de sperma cu care sunt obisnuit. Am paranoia, nu?
Prietena mea a avut menstruatia pe 6,7,8 iar noi am avut contactul sexual ieri, pe 17, in jurul orei 10, deci cam cu 12 ore inainte.
Am eu paranoia sau ar trebui sa ma duc sa iau o pilula de a doua zi? Va rog sa ma ajutati!

#2 2011-09-18 09:56:45

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: Prima oara cand am dubii

Un contact neprotejat e un contact neprotejat. Metoda calendarului e o medota ff imprecisa. Sanse exista, voi faceti ce stiti.

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.