homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Model Sterilet

#1 2011-09-22 09:39:17

bobast
New member
Inregistrat: 2011-09-22

Model Sterilet

Vă deranjez din dorinţa de a afla mai multe informaţii cu privire la sterilete. Pentru o femeie, ?n v?rstă de 28 de ani, fără copii, ce sterilet este recomandat? Inert, Cupru, sau Argint? Despre cele inerte am ?nţeles că au cea mai mică rată de eficacitate, cele din cupru sunt recomandate persoanelor care au deja copii deoarece modifică endromedul şi scade posibilitatea de a avea copii ?n viitor iar cel de argint este tolerat de organism si profilereaza iar pentru extragere este necesar chiuretajul?
Ce sfat ?mi puteţi oferi (cupru/argint)?

#2 2011-09-22 09:42:48

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Model Sterilet

steriletele sunt recomandate femeilor cu cel putin o nastere la activ; sfatul meu si al majoritatii e sa va orientati spre o metoda contraceptiva neivaziva.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-09-22 12:43:58

bobast
New member
Inregistrat: 2011-09-22

yoyolina a scris:

steriletele sunt recomandate femeilor cu cel putin o nastere la activ; sfatul meu si al majoritatii e sa va orientati spre o metoda contraceptiva neivaziva.

ok, dar dintre cele enumerate?

#4 2011-09-22 13:00:21

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

nici unul; ma repet: steriletul e o metoda contraceptiva care e bine sa se foloseasca dupa ce ai terminat cu copiii.
din moment ce prietena ta e medic, ar trebui sa stie mai bine ca oricine cand se utilizeaza steriletul.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.