homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O intrebare

#1 2011-09-23 13:44:38

Evyana
Membru
Inregistrat: 2011-09-23

o intrebare

Buna ziua! Eu iau anticonceptionale yaz din luna iulie,iar ciclul meu menstrual este regulat, fix la 28 de zile! In luna septembrie mi-a venit in 11. Am citit in prospect ca este pericol mai mare de a ramane insarcinata daca uiti sa iei sau elimini, prin varsaturi sau diaree violenta o pastila in prima si in ultima saptamana de administrare. Sambata in 17 septembrie am eliminat o pastila prin diaree, dar nu violenta, cam la 2 ore dupa administrare si seara am avut contact. Luni 19 sept, am eliminat, din nou,dar de data aceasta a fost mai violenta, la nici 10 minute dupa administrare, miercuri ,din nou, tot cam la 2 ore dupa administrare,iar ieri seara am avut contact. Inainte cu vreo 2 ore am luat pastila. De duminica si pana ieri seara nu am mai avut contact. Spuneti-mi,va rog, ce sa fac,ca momentan nu-mi doresc sa raman insarcinata. Va multumesc!

#2 2011-09-23 14:13:32

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: o intrebare

parerea mea e ca nu e problema cu nici o pastila; cu prima pt ca a fost diaree "normala", si la a doua, pastila nici nu a apucat sa ajunga in intestin ca sa fie eliminata.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.