|
Nu esti logat.
Anticonceptionale#1 2011-09-27 10:37:01
anticonceptionaleBuna,sunt noua aici,dar tin sa va spun ca imi place tare mult acest site si de aceea am si hotarat sa imi fac cont.Asa doresc sa va intreb de anticonceptionalele microgynon..cine a folosit ce spuneti suneti multumite de ele..mie doctorita mi le-a prescris fara nici o consultatie..si pot spune ca iau de vreo 14 zile..si vad ca m'am ingrasat..este un semn rau,adica poate la mine nu au un efect negativ ma gandesc.astept multe pareri despre acest anti-bebe.si sfaturi daca sa mai iau sau nu.multumesc tuturor. Offline #2 2011-09-27 10:39:43
Re: anticonceptionalenu te-ai ingrasat, cel mai probabil retii apa (asta e unul din efectele nedorite). daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-09-28 11:04:08
Re: anticonceptionaleBuna! am renuntat la AC si..cum se intampla la mai multe persoane, nu mi-a mai venit. nu ma deranjeaza si nici nu as vrea sa fac tratament sa imi vina. ce se poate intampla? ce ar fi rau daca nu mi-ar mai veni? Cap patrat cu minte-n colturi Offline #4 2011-09-28 11:19:52
Re: anticonceptionaleeventual sa fie mai abundent decat de obicei altceva nu prea ar fi ce sa se intample. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|