|
Nu esti logat.
Ciclu mestrual dupa cezariana#1 2011-09-27 22:02:19
ciclu mestrual dupa cezarianabuna ziua.am nascut acum 2 saptamani iar astazi mi-a venit ciclu.este normal acest lucru?stiam ca macar trebuie sa treaca 6 saptamani. Offline #2 2011-09-28 10:28:59
Re: ciclu mestrual dupa cezarianaeu nu sunt convinsa ca este ciclu menstrual ci mai degraba se curata uterul In 30.11.2011, pui mic a implinit 1 an de IUBIRE Multumesc, Doamne, pentru aceasta minune!!! Offline #3 2011-09-28 10:54:47
Re: ciclu mestrual dupa cezarianaEu am avut menstruatie repede. Lohiile s-au intins pe vreo luna si ceva...apoi 2 saptamani pauza, apoi menstruatie. Am lunar menstra. Nu am avut norocul sa nu vina, desi alaptez. Suna medicul, explica-i....S-ar putea sa fie "mica menstruatie", e o forma de menstra dupa care fie iti vine lunar, fie iti vine...candva, cand va vrea organismul. 11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata! Offline #4 2011-09-28 19:02:00
Re: ciclu mestrual dupa cezarianai-am dat sms medicului meu si mi-a raspuns tot printr-un sms sa iau fiole ergomet si daca nu-mi trece sa ma duc sa ma vada. asta inseamna ca nu e vorba de ciclu mestrual. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|