|
Nu esti logat.
Buna!am o mica problema si vreau sa o rezolv urgent#1 2011-10-03 17:04:27
buna!am o mica problema si vreau sa o rezolv urgentultimulciclu menstrual mi-a venit pe data de 6 septembrie si ieri pe 2 octombrie am avutun act cu prietenul meu,la sfarsit mi-a zis k si-a dat drumul in mine dar nu este atat de sigur.normal saptamana aceasta ar trebui sa-mi vina ciclul ,nu este regulat la mn.sa i-au pastila de a doua zi spunetim va rog ce sa fac,multumesc de ajutor Offline #2 2011-10-03 17:22:22
Re: buna!am o mica problema si vreau sa o rezolv urgenteu zic sa iei pastila de a doua zi si pe viitor sa folosesti o metoda contraceptiva eficienta! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #3 2011-10-03 17:55:33
Re: buna!am o mica problema si vreau sa o rezolv urgentok,ms de sfat.problema este ca m-am calculat fertilitatea...pt k este in dreapta pagini de web un calendar si numai daca durata dintre menstre este de 40 de zile pot ramane in rest nu...dar mai bine i-au pastila pt orice eventualitate.multumesc dea:-* Offline #4 2011-10-04 13:15:52
Re: buna!am o mica problema si vreau sa o rezolv urgent
daca iei pastila acum, o sa iti intirzie menstra mai mult decit ai preconiza si o sa te sperii.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|