homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale si postinor

#1 2011-10-06 13:14:32

raluca.c
New member
Inregistrat: 2011-10-06

anticonceptionale si postinor

buna ziua,

am urmatoarea problema: iau anticonceptionale de 3 luni (yaz) si marti seara am luat pastila la ora care trebuia (21), insa mi-a fost rau si am vomitat dupa 1 ora. miercuri am luat pastila ce trebuia luata miercuri si mi-am dat seama ca exista posibilitatea ca pastila de marti sa nu isi fi facut efectul avand in vedere ca dupa o ora am vomitat.

astazi am luat postinor sa ma asigur ca e totul ok, dar as dori sa stiu daca in seara asta mai iau anticonceptionale sau trebuie sa fac pauza.

multumesc anticipat pentru raspuns

#2 2011-10-06 13:26:07

daenarys
Vizitator

Re: anticonceptionale si postinor

nu trebuia sa iei postinor ci sa te protejezi suplimentar 7 zile
nu intrerupi contraceptivele pur si simplu te protejezi pana cand inghiti corect 7 pastile active smile

#3 2011-10-06 13:40:44

raluca.c
New member

ok, merci mult,

dar acum ca am luat deja postinor (prima pastila la 10 dimineata si a 2 a ar tb luata la 10 seara) ce ar trebui sa fac, iau in continuare anticonceptionalele (inclusiv azi) + protectie suplimetara 7 zile sau nu mai iau nimic azi (in afara de a doua pastila de postinor) si maine iau anticonceptionalele in continuare + protectie 7 zile?

#4 2011-10-06 13:42:24

daenarys
Vizitator

tu ai avut contacte sexuale dupa pastila aia uitata? de iei postinor?
daca nu ai avut,nu mai lua a2a pastila d epostinou si duci mai departe contraceptivele cu protectie 7 zile smile

#5 2011-10-06 13:59:27

raluca.c
New member

da, am avut contact sexual neprotejat (inainte sa imi dau seama ca exista posibilitatea ca pastila de marti sa nu isi fi facut efectul....de aceea m-am gandit ca ar trebui sa iau postinor pt a fii sigura). In cazul acesta iau si a doua pastila la 10 seara si iau si anticonceptionalele azi (la ora 9 seara)? nu e cam mult?

merci pt raspunsuri smile

Publicitate

loading...

#6 2011-10-06 14:01:10

daenarys
Vizitator

daca ai avut contact sexual dupa ce ai vomitat pastila iar partenerul a ejaculat in vagin eu zic sa iei si a2a pastila de postinor si sa mergi mai departe cu contraceptivele.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.