|
Nu esti logat.
Am nevoie urgent de parerea dumneavostra#1 2011-10-07 15:00:51
Am nevoie urgent de parerea dumneavostraI-au Logest de 4 luni de zile, si acum in septembrie, in loc de pauza de 7 zile am facut-o de 9 zile (aprox. 50 de ore intarziere), am avut si contact sexual neprotejat, mentionez ca in a 7-a zi de pauza mi s-a orit sangerarea, asta a fost si cauza derutarii/uitarii mele. Le-am inceput cand mi-am dat seama imediat si azi la a 15-a pastila mi-a venit menstruatia. Dr meu nu este diponibil decat marti, pana atunci ce fac? Incep o noua folie ca in prima luna sau le intrerup, pt cat timp? Offline #2 2011-10-07 19:44:20
Re: Am nevoie urgent de parerea dumneavostranu am inteles ce problema pui: o posibila sarcina? sau doar cand sa iei pastilele? eu zic ca ar trebui sa fie prima, pentru ca daca esti insarcinata si iei pastile peste nu e bine deloc... deci in pauza gresita adica a 8 a si a 9 a zi ai avut contact neprotejat? daca nu, atunci dupa 7 pastile inghitite cred ca erai protejata din nou. ai avut contact in aceste prime 7 zile de folie noua? Offline #3 2011-10-07 20:41:34
Re: Am nevoie urgent de parerea dumneavostraDa am avut contact sexual in acele zile... In alta ordine de idei, despre sangerarea de azi dimineata, acum mi s-a oprit, nu cred ca a fost inceputul menstruatiei ci doar spooting, cauzat de pastile intrerupte? Offline #4 2011-10-07 23:12:33
Re: Am nevoie urgent de parerea dumneavostraeu zic sa nu iei pastile peste o posibila sarcina. mie asa imi suna. poti sa folosesti prezervativul pana ce treci pe la medic sa-ti spuna exact ce s-a intamplat. poti relua pastilele dupa aceea, folie noua zic eu. in orice caz nu vad de ce ai incepe o folie noua acum. pastilele se iau chiar si peste menstruatie de exemplu mi-e imi vine in a 4-a zi de pauza si tine 5 zile pauza fiind de 7, asadar mereu iau pastile peste menstra. iar daca este spotting, nu te opresti din folie ca ai spotting. daca ai avut contact doar in zilele de pauza cred ca poti sa incerci si un test de sarcina, daca au trecut cam 3 saptamani. nu sunt o experta repet, dar m-am informat cat am putut. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-10-07 23:14:37) Offline #5 2011-10-08 10:30:48
Re: Am nevoie urgent de parerea dumneavostraLa Postinor m-am gandit si eu dar d-l de la farmacie, mi-a spus ca daca au trecut doar doua zile si menstruatia mi s-a terminat atunci in ziua cand am uitat prima pastila, mi-a spus ca riscul de sarcina este foarte mic...Acum sincer mi-e foarte ciuda ca am ascultat doar de parerea acestiua dar cum se zice, mi-am facut-o cu mana mea. Sper totusi sa nu fie vb de o sarcina.... Ideea e ca in ultimele zile mi-a fost tot rau, am vomitat orice am mancat, dar totusi nu au trecut nici 2 saptamani de la contactul acele, si primele semne de sarcina din cate stiu eu nu apar asa de repede, poate e doar o indigestie..Acum astept sa vina ziua de marti si intre timp le intrerup (astazi de dimineata am obs o noua sangerare) Offline Publicitateloading...
#6 2011-10-08 10:36:57
Re: Am nevoie urgent de parerea dumneavostrae menstra sau e spotting? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #7 2011-10-08 16:17:30
Re: Am nevoie urgent de parerea dumneavostraNu e menstra propriu-zisa, mai mult spre spooting, putin cantitativ si mai mult dimineata.... Offline #8 2011-10-08 17:00:40
Re: Am nevoie urgent de parerea dumneavostrarosu aprins sau maroniu? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #9 2011-10-08 18:29:38
Re: Am nevoie urgent de parerea dumneavostraMaroniu, si ff putin cantitativ...asemeni sangerarilor de la sf de mentruatie. Offline #10 2011-10-17 00:07:10
Re: Am nevoie urgent de parerea dumneavostraiau melleva 35 de 2 luni la recomandarea medicului de planning,insa am o amigdalita foarte agresiva si iau antibiotice.avand in vedere ca ultimul contact neprotejat a fost cu doua zile inainte de a lua antibioticul,exista riscul unei sarcini??multumesc anticipat! Offline #11 2011-10-17 00:10:11
Re: Am nevoie urgent de parerea dumneavostracontactele de dinainte de antibiotic au fost protejate. este necesara protectia suplimentara pe toata durata tratamentului cu antibiotic si apoi pana inghiti corect 7 pastile consecutive. Offline #12 2011-10-17 00:14:46
Re: Am nevoie urgent de parerea dumneavostramultumesc foarte mult!eram foarte speriata... acum m-am linistit Offline #13 2011-10-18 19:08:19
Re: Am nevoie urgent de parerea dumneavostraam revenit cu noutati Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|