homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionalele de vina, sau alta problema?nale Karr

#1 2011-10-22 16:52:07

webstar
New member
Inregistrat: 2007-04-24

anticonceptionalele de vina, sau alta problema?nale Karr

Buna tuturor,
va cer si eu sfatul in legatura cu o problema cam suparatoare sad
Am luat 1 an de zile anticonceptionale karissa, dupa am facut pauza 6 luni si am reinceput pe 1 august. 1 an de zile totul a fost ok si nici o problema dar de cand le-am reinceput nu stiu ce sa mai cred. August si septembrie am unit 2 folii, apoi am facut pauza 7 zile dupa care am inceput o noua folie , dar din septembrie mi s-au umflat sanii si ma dor , doar putin daca ma ating ma jeneaza, sau chiar si o banala bluza nu o mai suport. Sa fie oare din cauza pastilelor, pana se obisnuieste iar corpul, sau poate fi ceva mai grav ?
Va multumesc

#2 2011-10-22 17:28:16

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: anticonceptionalele de vina, sau alta problema?nale Karr

cel mai probabil e de la pastile smile
altceva mai grav n-ar avea ce sa fie tongue daca le-ai luat corect, sarcina e exclusa.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-10-22 17:50:00

webstar
New member
Inregistrat: 2007-04-24

sarcina nu este, ca am facut 3 teste pana acum...dar e prima oara cand patesc asta, sa mi se umfle sanii si sa fie sensibili 3 luni incontinuu sad

#4 2011-10-22 17:52:47

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

e de la pastile smile faptul ca ti s-au potrivit atunci, nu inseamna ca ti se vor potrivi si acum, poate intre timp au aparut schimbari in starea ta de sanatate sau in obiceiurile tale; daca simptomele persista si luna viitoare, as zice sa dai o fuga la planning.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.