|
Nu esti logat.
Primul blister terminat de anticoncep, cm mai putin, sarcina oare?Pagini: 1
#1 2011-11-01 20:03:35
primul blister terminat de anticoncep, cm mai putin, sarcina oare?Salut, tuturor! Am o intrebare. Pe 8 oct am inceput primul blister de anticoncep( nu am mai luat pana atunci, am luat prima pastila in prima zi de cm), contact am avut dupa o saptamana, pe 14,15,16 octombrie dar partenerul a avut grija sa nu termine inauntru (coit intrerupt). Vineri, pe 28 oct am luat ultima pastila iar luni- 31 oct mi-a venit cm. Doar k e mult mai putin decat de obicei desi durerile de spate si ovare sunt aceleasi, doar cantitatea e mai mica si putin mai deschis, un rosu mult mai aprins decat de obicei. Sa fie doar din cauza anticonceptionalelor? sarcina nu as crede k este deoarece consider k am fost protejata atat de pastile kt si de prieten . Influenteaza pastilele cm? (cantitate, culoare) sau totusi sa imi iau un test de sarcina knd se termina?Multumesc frumos! Ultima oara a fost editat de kyttyux (2011-11-01 20:05:05) Offline #2 2011-11-01 20:08:58
Re: primul blister terminat de anticoncep, cm mai putin, sarcina oare?e de la pastile; in timp se modifica destul de mult cantitatea si calitatea menstrei, e o chestie normala. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-11-01 23:30:39
Re: primul blister terminat de anticoncep, cm mai putin, sarcina oare?multumesc frumos pt raspuns Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|