|
Nu esti logat.
Pilula uitata dupa contact#1 2011-10-10 23:53:47
pilula uitata dupa contactam avut contact vineri dimineata eu de obicei iau pilula la 10 seara...joi seara am luat-o....vineri seara la fel( dupa contactul de dim),sambata la fel iar duminica seara nu am luat-o.Luni seara mi-am amintit ca nu am luat-o pe cea de duminica si am luat doua pilule in loc de una la 10 seara cum luam de obicei.Ar trebui sa-mi fac griji?sa ma protejez suplimentar o sapt? Offline #2 2011-10-11 00:06:41
Re: pilula uitata dupa contactcontactul de vineri a fost protejat. de acum trebuie sa te protejezi suplimentar pana inghiti corect 7 pastile consecutive. Offline #3 2011-10-11 23:10:47
Re: pilula uitata dupa contacteu o iau logic...fecundarea are loc in timpul contactului daca se contopesc ovulul cu spermatozoidul si tot ce mai tine de conditiile propice fecundarii dar sunt importante si zilele care urmeaza dupa contact ca sa se prinda sarcina nu?adica daca eu am uitat pilula a 2a zi dupa contact nu este influentat cu nimic procesul? Offline #4 2011-10-11 23:25:40
Re: pilula uitata dupa contactnu. efectul contraceptiv se mentine timp de 36 ore de la ultima pastila luata corect. Offline #5 2011-10-12 00:14:39
Re: pilula uitata dupa contactpe prosepectul de la artizia ca eu asta iau scrie ca daca uiti sa iei o pastila in a2a sapt de utilizare a foliei(ca eu in momentul asta ma aflam), sa o iei imediat ce iti amintesti chiar daca asta inseamna utilizarea a 2 pilule deodata si nu e nevoie apoi de utilizarea unor metode suplimentare Offline Publicitateloading...
#6 2011-10-12 09:35:24Re: pilula uitata dupa contactpe prospecte scrie multe insa asta e regula general valabila la anticonceptionale: daca uiti o pastila mai mult de 12 ore, o iei cand iti amintesti si te protejezi suplimentar pana inghiti 7 pastile. Mai bine te protejezi 7 zile decat sa te iei dupa ce scrie si sa risti o sarcina. Parerea mea, tu faci cum vrei Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #7 2011-11-05 03:08:52
Re: pilula uitata dupa contactDaca am uitat sa iau pastila din a2a zi a ultimei sapt, adica a3a sapt, trebuie sa o iau oricum chiar daca asta ar insemna sa iau 2 odata si sa continui cu urmatorul blister fara sa fac pauza? sau sa iau in continuare normal si sa ma protejez in urmatoarele 7 zile? Offline #8 2011-11-05 08:44:05Re: pilula uitata dupa contacto iei cand iti aduc aminte si ai doua variante: ori nu mai faci pauza intre blistere si te protejezi suplimentar 7 zile ori iei 2 pastilute in plus dintr-o folie de rezerva pana faci 7 pastile luate corect iar apoi faci pauza Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #9 2011-11-05 10:46:42
Re: pilula uitata dupa contactA3a saptamana a inceput Miercuri. Am vazut ieri, Vineri seara cand trebuia sa iau, ca Joi nu am luat pastila. Nu am stiut ce sa fac si de aceea v-am cerut ajutorul. Cea de Joi inca nu am luat-o. As dori totusi sa fac pauza acum, sa nu fie dupa urmatorul blister, deoarece ar insemna sa fiu la ciclu chiar de revelion.. Vreau sa va intreb sa ma asigur.. ar trebui acum sa iau inca 6 pastilute sa se faca cele 7 luate corect dupa care sa fac pauza, nu? Protectie suplimentara..? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|