homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale

#1 2011-10-14 08:18:53

palosan gina
Membru
Inregistrat: 2011-10-14

anticonceptionale

Buna! Am luat pastila aseara la ora 22:00 iar la 22:30 am facut dragoste cu sotul meu, am fost protejata ? Mentionez ca iau anticonceptionale de 2 ani si respect regulile de administrare ale  anticonceptionalelor.

Ultima oara a fost editat de palosan gina (2011-10-14 18:49:31)

#2 2011-10-14 08:21:43

daenarys
Vizitator

Re: anticonceptionale

da,ai fost smile

#3 2011-10-14 15:49:31

Lulu2
Membru
Inregistrat: 2011-10-14

Buna!
As avea o intrebare. Medicul mi-a prescris dufaston pentru un chist ovarian. Il iau 21 de zile pauza 7 zile, timp de trei luni. Medicul mi-a spus ca incepand cu luna a doua de tratament sunt protejata, nu voi ramane insarcinata. Shema aceasta de tratament face ca dufastonul sa fie anticonceptional?
Multumes!

#4 2011-10-15 10:27:07

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

nu... dufaston nu este anticonceptional asa ca nu te baza pe vreo protectie oferita de acesta...
nu inteleg de ce medicul ti-a zis asta

#5 2011-11-08 20:35:34

alyna88
Membru
Inregistrat: 2011-11-08

Buna fetelor!
    Am rugamintea sa-mi raspundeti la o problemutza. Am luat anticonceptionale timp de 3 ani si jumatate, Desorelle, iar acum 2 luni am avut prima si singura problema de cand le iau si anume mi s-a instalat sangerarea si mai aveam 4 pastile pana terminam blisterul, deci mi-a venit cu 8 zile mai devreme si nu terminasem nici pastilele. Le-am intrerupr si am fost la doctor, mi-a facut control de specialitate, si nu am nimic de genul, rani sau chisturi, mi-a iesit o candida, in cazul acesta singura problema a sangerarii fiind pilulele contraceptive. Asa..... mi-a dat sa-mi fac analize la markeri endocrini sa vada daca nu cumva m-au afectat hormonal si poate e nevoie sa le schimbam. Mi-au venit rezultatele: Estradiol: 60,00 pg/ml; LH: 5,68U/l; FSH: 5,3 U/l si Progesteron: 20,90 ng/ml, iar dupa ce le-a vazaut doctorul a zis ca pot continua tot cu desorelle. Voi ce parere aveti? Sa merg pe ce spune doctorul sau sa mai consult si un altul. Doctoressa daca vezi mesajul te rog sa-mi dai un sfat. Va multumesc.

Publicitate

loading...

#6 2011-11-09 19:14:34

AnaR.
Membru
Inregistrat: 2011-11-09

Buna , Am nevoie de un sfat cesafac

Am luat anticonceptionale timp de 1 an si am facut o pauza de inca 1 an.Zilele trecute am luat iarasi si am inceput in prima zi , sau asa am crezut ...in ziua resp aveam o sangerare f mica , insa de atunci (au trecut 3 zile) nu mi a mai venit menstruatia , sa le las, sa le iau in continuare? ma dor sanii f tare de parca ar trebui sa vina ...insa nimic. ce sa fac? va multumesc pt intelegere .
Mentionez ca anticonceptionalele le am luat dupa sfatul medicului:)

#7 2011-11-09 19:50:55

Gizeh
Banat
De la: Sufletul Marii.Din Adancuri
Inregistrat: 2011-04-01

AnaR. ,  continua sa iei pastilele. daca nu le-ai luat din prima zi de menstruatie protejazate suplimentar 7 zile smile abea dupa a7a pastila inghitita corect esti safe. (pastila se resoarbe in 4 ore de la administrare).dupa ce termini cele 21 de pastile faci pauza 7 zile,iar din a8a zi incepi un nou blister

Ne dorim si noi bebic

#8 2011-11-09 22:39:53

AnaR.
Membru
Inregistrat: 2011-11-09

Multumesc mult de raspuns,
Imi cer scuze ca nu am zis din prima partea asta dar ma gandesc sa nu fi avut vreo legatura, asa ca va zic toata povestea daca vreti sa ma ajutati cu un sfat va multumesc .
Luna trecuta la 4 zile dupa menstruatie am avut contact sexual cu iubitul meu si s a rupt prezervativul:( am fugit atunci la farmacie si am luat Escapelle, nu e posibil sa...nu?#-o. Acum 3 zile cand mi a venit sangerarea aia mica am luat anticonceptionale si nimic menstruatie, deci continui sa le iau? (maine ma duc sa mi fac si un test de sarcina )

#9 2011-11-10 08:52:47

alllynna26
New member
Inregistrat: 2011-04-22

buna!am si eu o problema...am luat nolicin timp de 5 zile si mai aveam cam 13 pastile de karissa....acum sunt a 4 zi de pauza..zi in care ar trebui sa imi vina...intrebarea mea este daca nolicinu poate avea vreo influenta si sa imi dregleze ciclu sau pur si simplu astept sa imi vina...contactele au fost protejate cu prezervativ...astept raspunsu vostru...mersi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.