|
Nu esti logat.
Celulita si vergeturi de la anticonceptionale.Intrebari pt Doctoressa!Pagini: 1
#1 2011-11-10 23:31:36
Celulita si vergeturi de la anticonceptionale.Intrebari pt Doctoressa!As avea cateva intrebari pt Doctoressa: Offline #2 2011-11-11 09:25:22
Re: Celulita si vergeturi de la anticonceptionale.Intrebari pt Doctoressa!1. da daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-11-11 16:11:18
Re: Celulita si vergeturi de la anticonceptionale.Intrebari pt Doctoressa!yoyo i-am raspuns si eu pe celalalt post, i-am si spus ca a postat de soua ori, dar nu cred ca intelege. si eu i-am spus ca nu face celulita si vergeturi de la ac... adica daca ai un stil de viata fara pata nu cred ca te trezesti cu celulita din senin... nu e aceesi poveste ca si cu ingrasatul de la ac? Offline #4 2011-11-11 16:16:57
Re: Celulita si vergeturi de la anticonceptionale.Intrebari pt Doctoressa!nunu e chestie hormonala aici, se pierde elasticitatea pielii, deci celulita cauzata de ac-uri nu e mit (spre deosebire de ingrasat). daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|