homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Celulita si vergeturi de la anticonceptionale.Intrebari pt Doctoressa!

#1 2011-11-10 23:31:36

iris1510
New member
Inregistrat: 2010-02-28

Celulita si vergeturi de la anticonceptionale.Intrebari pt Doctoressa!

As avea cateva intrebari pt Doctoressa:
1.Celulita si vergeturile apar de la anti?
2.Daca da, se poate face tratament anticelulitic fara sa se renunte la ele?Adica daca are sens si se vad rezultatele sau trebuie lasate antic pentru a scapa de celulita?
3.Am auzit de un nou medicament numit FORFEMINA care reduce efectele negative ale antic,as vrea sa aflu niste detalii despre el ca nu am gasit niciunde.

#2 2011-11-11 09:25:22

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Celulita si vergeturi de la anticonceptionale.Intrebari pt Doctoressa!

1. da
2. depinde cata vointa ai, cu o alimentatie corecta + sport scapi de celulita, si daca mai bagi si cate un masaj, efectul e garantat.
3. cauta, exista topic pt 4Femina pe forum.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-11-11 16:11:18

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

yoyo i-am raspuns si eu pe celalalt post, i-am si spus ca a postat de soua ori, dar nu cred ca intelege. si eu i-am spus ca nu face celulita si vergeturi de la ac... adica daca ai un stil de viata fara pata nu cred ca te trezesti cu celulita din senin... nu e aceesi poveste ca si cu ingrasatul de la ac?

#4 2011-11-11 16:16:57

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

nunu smile e chestie hormonala aici, se pierde elasticitatea pielii, deci celulita cauzata de ac-uri nu e mit (spre deosebire de ingrasat).
nu apare la toata lumea, dar asta e alta poveste big_smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.