homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spermicide folosirea corecta

#1 2011-11-10 17:06:32

jasmine26
New member
Inregistrat: 2011-11-10

spermicide folosirea corecta

Buna fetelor! Am si eu o intrebare cam ciudata, dar mai bine sa intrebi decat sa faci prostii smile
Daca dupa folosirea ovulelor Contracept ma duc la toaleta si se elimina sperma se poate sa se elimine si ovulele odata cu ea?
Mersi pentru ajutor!

#2 2011-11-12 19:36:12

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

Re: spermicide folosirea corecta

Eu am gasit asa: MOD DE ADMINISTRARE
Se utilizeaza un ovul inainte de fiecare act sexual. Ovulul se introduce profund in vagin, pacienta fiind asezata in decubit dorsal. Se asteapta pana cand ovulul s-a dizolvat complet (5-10 minute), inainte de actul sexual.
Protectia asigurata este de 4 ore. In cazul unui nou contact sexual se utilizeaza un alt ovul. Nu se utilizeaza sapun pentru spalare, deoarece spermicidul este distrus. Toaleta externa se face numai cu apa simpla. Irigarea vaginala se poate face la 2 ore dupa utilizarea ovulului.
Deci din prima propozitie reiese ca daca faci pipi sau ce vrei tu  dupa o tura si mai vrei o tura musai mai bagi unu.

I love you. Remember. They cannot take it

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.