|
Nu esti logat.
Escapelle si alte probleme#1 2011-11-12 21:25:34
Escapelle si alte problemeBuna seara! Am si eu o problema care ma tot bate la cap in ultima saptamana. Am avut contact sexual cu prietenul meu in seara de 3 noiembrie la ora 7:50. Mentionez ca nu a ejaculat deloc si nu a existat penetrare dar organele sexuale s-au atins. M-am documentat si am aflat ca nu trebuie sa existe nici penetrare nuci ejaculare pentru a ramane insarcinata. Iubitul meu a ejaculat cu o zi in urma, deci existau spermatozoizi in lichidul preejaculator. A doua zi la 21 de la ore de la contact am luat escapelle. Nu am avut pana astazi nici o reactie adversa, nici o scurgere nici sangerare, nimic. Ciclul nu mi-e regulat dar cam in 16 noiembrie ar trebui sa imi vina. Nu am stiut de antibiotice si am luat advil care nu stiu daca esti antibiotic sau nu. Este vreo problema? Cam ce sanse sunt sa raman insarcinata? Sa imi fac griji ? Offline #2 2011-11-12 21:42:49
Re: Escapelle si alte problemeadvil nu e antibiotic, oricum nu e problema Offline #3 2011-11-13 13:37:12
Re: Escapelle si alte problemealte pareri? cam ce sanse sunt sa raman insarcinata? Offline #4 2011-11-13 17:09:36
Re: Escapelle si alte problemeai luat pastila degeaba, deci nu, nu sunt sanse sa ramai. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|