|
Nu esti logat.
Primul blister de AC#1 2011-11-14 16:49:46
Primul blister de ACHello. Am inceput acum 1 saptamana sa iau anticonceptionale din prima zi in care am avut menstruatie. Problema este ca dupa ce menstruatia s-a terminat, am avut si inca am niste secretii/scurgeri de culoare rosu inchis spre maro, sa zicem. Am inteles ca este normal sa existe niste scurgeri in primele luni, dar nu stiu daca e ok sa fie in cantitatea asta si atat de mult timp. Tin sa mentionez ca am inceput sa iau aceste anticonceptionale dupa o vizita la ginecolog, care a gasit si o candida si mi-a dat ca tratament ovule. Sa aiba oare legatura si cu asta? Merci. Offline #2 2011-11-14 16:51:04
Re: Primul blister de ACe normal poti avea scurgeri o zi-doua, la fel de bine cum le poti avea non-stop; depinde de organism. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-11-14 17:06:04
Re: Primul blister de ACIntr-o cantitate semificativa? Nu stiu ce sa fac, adica nu imi dau seama daca sunt ok pentru mine sau ar trebui sa le schimb. I have no idea. Offline #4 2011-11-14 17:17:22
Re: Primul blister de ACnu prea poti sa-ti dai seama dupa cateva zile daca iti sunt sau nu potrivite cam orice efect "negativ" se considera normal in primele 3 luni, pt ca organismului ii ia ceva timp sa se obisnuiasca cu doza zilnica de hormoni. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2011-11-14 17:21:30
Re: Primul blister de ACOk. O sa vad cum merge cu primul blister. Sper sa fie bine ) Merci mult pentru raspunsuri. Offline Publicitateloading...
#6 2011-11-14 17:22:12
Re: Primul blister de ACn-ai pt ce daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|