homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna seara

#1 2011-11-17 18:23:23

Happy4Life
New member
Inregistrat: 2008-05-23

Buna seara

Probabil a mai fost acesti topic, dar din lipsa de timp nu am cautat. Prietena mea a avut contact sexual neprotejat cu finalizare a 5-a zi dupa ce i s-a terminat menstra. M-a rugat sa cer un sfat aici pe site, ea neavand cont... ar trebui sa apeleze la pastiluta de a 2a zi?? Multumesc anticipat

#2 2011-11-17 19:16:35

daenarys
Vizitator

Re: Buna seara

eu in locul ei as apela la pastila de a2a zi smile

#3 2011-11-17 19:21:06

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: Buna seara

daca a ejaculat inauntru si nu au trecut inca 72 de ore de la contact poate sa ia pastila de a doua zi. cu cat mai repede, cu atat mai bine. pastila nr. 2 daca sunt doua se ia la fix 12 ore distanta de prima. sunt si cele cu o singura pastila. poate merge la planning sau ginecolog pentru contraceptia de urgenta daca o programeaza pe loc sau direct la farmacie. eu zic sa o ia, mi se pare riscant. daca are ciclu regulat poate sa si calculeze perioada fertila dar mie tot mult prea riscant mi se pare, mai ales ca a ejaculat in ea. si de acum incolo sa foloseasca prezervativ, pastile, sterilet ce vrea ea dar nu NIMIC. nimicul nu te protejeaza nici de boli, nici de sarcina. si nici coitul intrerupt.

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-17 19:24:03)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.