|
Nu esti logat.
Pauza de la pastile#1 2011-08-29 14:44:15
Pauza de la pastileBuna tuturor! Aseara am luat ultima pastila din blister. Am decis sa iau o pauza de la pastile deoarece nu ma simt prea bine dupa ele. Intrebarea mea este: in aceste 7 zile de "pauza" sunt protejata? sau sa incepem sa folosim prezervativul? Offline #2 2011-08-29 14:50:08
Re: Pauza de la pastileEsti protejata pana in prima zi de menstruatie. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2011-09-09 00:50:03
Re: Pauza de la pastileForumu asta ajuta multe persoane.e foarte util Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-09-09 08:13:24) Offline #4 2011-09-09 08:13:02
Re: Pauza de la pastilezzat ai ban o zi pentru reclama. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2011-09-11 18:39:03
Re: Pauza de la pastilebuna... am si eu o intrebare daca puteti sa mi raspundeti in seara asta Offline Publicitateloading...
#6 2011-09-11 21:35:36
Re: Pauza de la pastileva rog daca puteti sa mi raspundeti ca sa stiu ce sa fac.... multumesc Offline #7 2011-09-11 22:02:53
Re: Pauza de la pastileNu e o tragedie daca le intrerupi dar indicat ar fi sa nu faci pauza pentru ca obligi organismul sa se obisnuiasca si sa functioneze cu niste hormoni pe care tu ii iei zi de zi, apoi il obligi sa se adapteze fara, apoi iar ii dai. Cel mai bine ar fi sa le iei de miercuri, sau de cand primesti pachetul si sa te protejezi suplimentar 7 zile. O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #8 2011-10-30 19:44:19
Re: Pauza de la pastileBuna seara,as avea o mica intrebare pentru voi. Eu folosesc anticonceptionale Microgynon de 2 ani incontinuu si m-a decis sa fac o mica pauza. As dori sa stiu cat timp sunt protejata dupa oprirea pastilelor in conditiile in care la o saptamana dupa am avut relatii intime. Ar trebui sa folosesc pastila de "a doua zi" sau pot sa ma bazez in continuare pe efectul pastilelor inca putin timp? Offline #9 2011-10-31 11:17:59
Re: Pauza de la pastileesti protejata pana in prima zi de menstra; daca ai avut contact dupa aceasta zi, exista risc de sarcina. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2011-11-18 03:16:14
Re: Pauza de la pastilebuna,am si eu niste nelamurir in cazul in care am suferit de o boala de rinichi respectiv hidronefroza si as dorii sa incep un tratament cu anticonceptionale crede-ti ca este indicat adminsitrarea anticonceptionalelor pe cale orala ?ma gandesc sa nu ma afecteze in vrun fel ms "I will be able to love above all discontentment. To give even when I am stripped of everything. To dry tears even when I am still crying. To believe even when I am discredited. " (Hilal, in ALEPH) Offline #11 2011-11-18 10:33:09
Re: Pauza de la pastilenu are treaba daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #12 2011-11-19 01:01:38
Re: Pauza de la pastilems mult de tot urmatoarea intrebare este legata de primul pas pe care trebuie sa il fac k sa incep sa iau anticonceptionale ?ce fel de analize trebuiesc facute sau cum decurge controlul la un medic de specialitate "I will be able to love above all discontentment. To give even when I am stripped of everything. To dry tears even when I am still crying. To believe even when I am discredited. " (Hilal, in ALEPH) Offline #13 2011-11-19 10:16:19
Re: Pauza de la pastilete duci la un cabinet de planning, iar medicul de acolo iti va pune o serie de intrebari legate de starea ta de santate, de afectiunile de care suferi, de diverse boli care au existat in familia ta; in functie de profilul care se contureaza ti se va prescrie un anumit tip de anticonceptionale nu se fac analize de sange & co daca se constata ca nu se potrivesc respectivele pastile, medicul va ajusta doza de hormoni pana ajungi la un tip de anticonceptionale potrivite pt tine. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #14 2011-11-19 22:10:10
Re: Pauza de la pastile:)iti multumesc mult pentru ca mi-ai rsp la intrebari o zi buna va urez in continuare si in cazul in care voi mai avea nelamuri voi revenii pupici si multa sanatate "I will be able to love above all discontentment. To give even when I am stripped of everything. To dry tears even when I am still crying. To believe even when I am discredited. " (Hilal, in ALEPH) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|