|
Nu esti logat.
Urgent!#1 2011-11-15 00:45:58
urgent!buna!va rog frumos sa imi spuneti cum sa procedez:dupa ce am facut pauza, trebuie sa reiau anticonceptionelele logest!in prospect scrie ca tre sa le iau in 1 zi de ciclu!mie mi-a venit luni noaptea la ora 00:07.cu ce zi incep sa iau?aia de luni sau de marti?multumesc! Offline #2 2011-11-15 07:55:26Re: urgent!nu inteleg exact ce intrebi dar iti raspund pentru ambele situatii: Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #3 2011-11-20 21:10:32
Re: urgent!va rog mult sa-mi raspundeti cit mai repede posibil....deci, vineri am avut contact sexual la care prezervativul s-a rupt, insa pe parcursul saptaminii am luat contraceptivele(yasmin) insa tocmai vineri, uitasem sa o iau la ora 3 , ca de obicei si am luat-o pe la 7 , cu vreo jumate de ora inainte de sex.....apoi simbata iar am uitat complet sa o iau, si le-am luat acum, duminica seara pe ambele( de simbata si de duminica). Va rog mult sa-mi spuneti , exista riscul sa ramin insarcinata? va rog inca o data, sa-mi raspundeti URGENT! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|