|
Nu esti logat.
Dereglare menstra#1 2011-11-27 09:43:18
Dereglare menstraDe cand am nascut am inceput sa iau Cerazette. Pana la 1 an si 2 luni nu am avut ciclu si hotarasem sa fac pauza de o luna de Cerazette ca sa-mi vina. Vazand ca nu-mi vine dupa pauza de o luna, am inceput sa le iau din nou. La scurt timp mi-a venit ciclul (adica pe 11 octombrie). M-a tinut 6 zile. Urmatoarea menstra a fost pe data de 7 noiembrie si a tinut tot 6 zile. La cateva zile de cand mi-a trecut ciclul, pe 18 noiembrie iar mi-a venit. M-a tinut tot 6 zile. Si acum vad ca azi iar mi-a venit. Cred ca s-a dereglat. Nu stiu ce sa mai fac ca mi s-a cam luat. Ma gandesc sa beau niste ceai de Coada Soricelului ca am citit ca ar regla menstrele. Voi ce credeti? Ati patit la fel? Vi se pare normal? Mentionez ca eu inca mai alaptez. Offline #2 2011-11-27 14:18:47
Re: Dereglare menstraNu mi se pare normal sa patesti asa ceva si cred ca cel mai bine consulti un medic. E vorba si de o dereglare si de o pierdere mare de sange, nu e de stat asa. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|