|
Nu esti logat.
Imi poate spune cineva#1 2011-12-01 19:23:24
Imi poate spune cinevaDuminica in 26 am luat escapelle iar azi pe 1 mi-a vent menstruatia pot sa incep cu desorelle. Ultima menstruatie am avuto pe 14 noiembrie. Offline #2 2011-12-01 19:26:11
Re: Imi poate spune cinevaas zice ca asta nu e menstruatia, ci sangerarea de la Postinor si sa astepti menstra adevarata ca sa incep pastilele Offline #3 2011-12-01 19:35:39
Re: Imi poate spune cinevadar am toate simtomele ca la menstruatie Offline #4 2011-12-01 19:45:12
Re: Imi poate spune cinevaE prea repede sa fie menstra, doar n-ai de 2 ori pe luna, tind sa cred ca e de la escapelle, acuma na...tu stii daca ai o menstra regulata si daca ti s-a mai intamplat sa-ti vina asa haotic dupa doar 2 saptamani, oricum parerea mea e sa nu te apuci sa iei desorelle daca nu esti sigura ca e menstra. Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|